Velünk a grillezés is lehet olcsóbb!

Vágólapra másolva!
Nálunk minden kapható, ami csak a kerti sütögetéshez kell!
Vágólapra másolva!

Indulhat a grillszezon!

Végre itt a tavasz, beizzítható a kerti grill, sülhetnek a különféle friss húsok és grillfinomságok! Május 9. és 15. között érvényes katalógusunk több mint 130 szuper ajánlata között megtalálhatják a május 12. és május 15. között elérhető remek árú grilltermékeinket is. Szuper áron kínált BBQ saját márkás választékunkban minden elérhető, amire csak szükség lehet egy kerti partin, legyen szó grillsajtról, kolbászról vagy kifejezetten a rácsra illő virsliről! Természetesen minden egyéb eszközt, hozzávalót és kiegészítőt is megtalálnak nálunk a grillezéshez.

Mostantól még jobb áron kínáljuk a magyar friss húst!

Ha húsokat pácolnának a grillezéshez, mostantól ezt is olcsóbban tehetik. 2024. május elejétől újabb árcsökkentésekkel segítünk a pénztárcabarát bevásárlásban, jelentősen mérsékelve számos kedvelt friss sertés- és szárnyashús árát. Az állandó kínálatunkban kapható valamennyi friss hús évek óta kizárólag magyar forrásból érkezik az üzleteinkbe. Május elejétől a korábbi fogyasztói árhoz képest jóval olcsóbban juthatnak hozzá 12-féle friss húshoz és számos gyorsfagyasztott hústermékhez. 

ALDI

Szuper szombat, szuper termék, szuper áron

Nemcsak a szendvicsekben, hanem a grillezett fogások mellé kínált salátákban, a különféle mediterrán fogásokban is tökéletes helye van a paradicsomnak. Az áruházainkba mindennap frissen érkező zöldségek és gyümölcsök széles kínálatában megtalálható a bébiszilva-paradicsom is, amelynek 250 grammos csomagját május 11-én, Szuper szombatunkon 499 forint helyett, 40% kedvezménnyel csupán 299 forintért vásárolhatják meg. 

Minden morzsa számít! 

Hetedik éve gyűjtjük a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettel és Önökkel együtt az élelmiszereket a rászorulók számára. Idén május 10-én és 11-én ismét országos tartósélelmiszer-gyűjtést szervezünk. A megvásárolt és adományozni kívánt tartós élelmiszereket az Élelmiszerbank önkénteseinek adhatják át a pénztáraknál. Az Önök segítségével összegyűjtött adományokat az Élelmiszerbank és a helyi partnerszervezetek juttatják el a rászorulókhoz. Az élelmiszergyűjtésben résztvevő üzletek listája itt érhető el. 

Nálunk, az ALDI-nál a jó dolgok együtt járnak, mint a közös programok és a kedvező árak!