A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A napszemüveg olyan, mint a kis fekete ruha

Vágólapra másolva!
A napszemüveg egyszerre stílusos alapdarab és egészségvédő kiegészítő. A kiválasztásánál érdemes szem előtt tartani a divat mellett az egészségünket is.
Vágólapra másolva!

Itt a napszemüvegek szezonja a Trend Optikában is, amelyeknél a legfontosabb a 100%-os UV-szűrés, hiszen a káros UV-sugárzás nemcsak a bőrünk, hanem szemünk egészségét is veszélyezteti. A napszemüveg igazi alapdarab – akár az a bizonyos kis fekete ruha -, egyszerre stílusos és funkcionális kiegészítő, ezért érdemes elegendő időt szánni a tökéletes darab megtalálására.

Rayban

A jó napszemüveg nem torzít, a lencséje optikailag tiszta. Ez az, amire a benzinkúton néhány ezer forintért vett napszemüveg nem képes - nem véletlen, hogy a minőségi napszemüvegek 30 ezer forintnál kezdődnek. A napszemüvegek színezett lencséit a fényáteresztésüket tekintve különböző osztályokba sorolják, az enyhén színezettektől az extra erős napsütéshez ajánlott nagyon erősen színezett lencsékig. Válasszunk az életmódunknak, igényeinknek megfelelő típust a Trend Optika kínálatából

Rayban

A legjobb látásélményt a polarizált lencséjű napszemüvegek nyújtják, amelyek csökkentik a vízszintes felületekről, például a vízről vagy az útburkolatról visszaverődő fényt, a vakító tükröződéseket, ezzel a szem terhelését. Emellett segítenek javítani a kontrasztot, különösen fényesen megvilágított környezetben, vízparton, vagy tükröző felületek közelében.

Ahogy minden szemüvegnél, úgy a napszemüvegek esetében is próbálgatni kell, melyik a legkényelmesebb szín számunkra, hiszen az emberek egyedi érzékenysége más és más. Ezért is érdemes a Trend Optikában vásárolni, ahol szakember segít megtalálni a tökéletes napszemüveget, elvégre hosszú távú befektetésről van szó…

Rayban

Ami a fazonokat illeti, idén visszatértek a kilencvenes évek íves keretei, amelyek jól követik az arc formáját, így kevesebb fény jut el a szemünkhöz és a körülötte lévő vékony, érzékeny bőrhöz. Divatosak az erős, karakteres színek, a tervezők gyakran kombinálják a neon és a pasztell árnyalatokat.

A nőies, cicás fazon soha nem megy ki a divatból, mert bár sokan idegenkednek tőle, ez az a stílus, ami a legtöbb embernek jól áll. Örök a klasszikus pilóta fazon is, mindkét nemnél; a női modellek idén kifejezetten nőiesek, például színes, tükrös lencséjűek. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!