Nyugatról idecsődített szélsőbaloldaliak is tüntettek az arab terroristák mellett a Pride-on - videó

Vágólapra másolva!
Varga Ádám, a Pesti Srácok munkatársa többek között a nemváltoztatásról is kérdezte az idei Budapest Pride felvonuláson résztvevőket, amelyre igencsak változatos válaszokat kapott. A legmegdöbbentőbb látványosságot azonban mégsem a megszokott lenge öltözetű nők és férfiak vagy a vámpírok megjelenése jelentette, hanem egyértelműen az arab terroristákat éltető antiszemiták felbukkanása.
Vágólapra másolva!

Varga Ádám, a Pesti Srácok munkatársa több külföldi felvonulóval is találkozott - volt közöttük olyan, aki Brazíliából, az Egyesült Államokból, Hollandiából, Csehországból, Iránból vagy Pakisztánból érkezett a hétvégi Pride-ra.

A riporter arra volt kíváncsi, hogy a résztvevők mit gondolnak a nemváltásról. Mint ismert, Németországban már engedélyezték, hogy 14 éves kortól is lehet ezt a beavatkozást kérelmezni, méghozzá szülői beleszólás nélkül. Ugyanis, ha az apa vagy az anya nem engedélyezni a műtétet, akkor ezt a bíróságon a gyermek megtámadhatja. 

A riporter a Hamászról is kérdezte a palesztin zászlókkal vonulókat. Ahogy korábban megírtuk, az Origo riportere is megtalálta az Izrael-ellenes transzparensekkel mosolygósan menetelőket.

Igen, a Pride résztvevői palesztinpárti transzparensekkel vonultak, közben pedig a Hamász hőstetteiről meséltek. Mindenesetre van annak valami diszkrét bája, hogy azok tüntetnek Palesztina és a Hamász mellett, akik feketelistájuk második helyén szerepelnek. 

- írta a Pesti Srácok. A felvonuláson közölték a riporterrel, hogy ők LMBTQ-tagként biztonságban vannak Palesztinában, egyedül csak Izraeltől kell félniük, a túszul ejtett gyerekek pedig amúgy is ötcsillagos ellátást kaptak.

Hiába kapják meg igaztalanul azt a vádat folyamatosan a magyarok, hogy homofóbok meg rasszisták, az egyik iráni válaszadó szerint Magyarországon élni igenis csodálatos és soha nem tapasztalt semmiféle megkülönböztetést. 

A teljes videót itt megtekintheti:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!