Tragikus baleset az M3-ason: két ember meghalt, az autók totálkárosra törtek - fotók

Fotó: Facebook / Agria Tv Bt
Vágólapra másolva!
Két ember is életét vesztette az M3-as autópályán történt halálos balesetben, Karácsond közelében a Nyíregyháza felé vezető úton.
Vágólapra másolva!

Halálos baleset történt az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, a Heves vármegyei Karácsond térségében vasárnap hajnalban – értesült az Agria TV. A hírek szerint egy, a leálló sávban lassan haladó Suzuki vezetője be akart sorolni a forgalomba, azonban nem vette észre a mögötte érkező mikrobuszt és elé vágott. 

A Suzuki rommá tört az ütközés erejétől. Három személyt kellett kivágni a kocsiból a tűzoltóknak, két ember életét nem tudták megmenteni a kiérkező a mentők – írta meg a Metropol.

Pénteken hajnalban pedig a fiatal csatár vesztette életét egy autóbalesetben.

A csallóközi Szap és Balony között letért az útról és fának rohant az az autó, amelyben a Csilizradvány 21 éves csatára, Szalacsi Krisztián is ült. A fiatal futballista életét sajnos szintén nem tudták megmenteni.

A rendőrségi vizsgálat még folyamatban van, így egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy egy személyautó letért az útról és egy fának csapódott, a kocsiban ülő Szalacsi Krisztián, a Csilizradvány FC fiatal csatára pedig a helyszínen életét vesztette.

A 21 éves focista jól ismert alakja volt a környék labdarúgásának, hiszen korábban megfordult a Nagymegyeri VSK-ban és a Balony csapatában is, és mindnehol gólokkal segítette a csapatot, utóbbival bajnoki címet is ünnepelhetett.

Krisztián... csak nemrég érkeztél közénk és máris rengeteget segítetted a csapatot a játékoddal, góljaiddal... nincs ez így rendben, Krisztián... még nagyon sok közös és örömteli pillanatunknak kellett volna lennie...

 - idézi a Bors a csilizradványiak búcsúját. 

Nem rég pedig egy indiai milliárdos fia gázolt halálra két motorost.

Óriási felháborodást váltott a 17 éves fiúnak az esete, aki ittas állapotban Porschéjával motorosokat ütött el vasárnap hajnalban Punéban. Az illetőnek 15 napot kell dolgoznia a helyi rendőrségen, elvonókúrára kell mennie, és egy esszét kell írnia az esetről, aminek során két ember meghalt. Mint kiderült, a fiatalember egy ingatlanmágnás fia.

Egy baráti társaság hazafelé tartott motorral egy helyi étteremben tartott buli után. Egy elágazásnál ment neki egy motornak a tinédzser a Porschéjával, annak mindkét utasa szörnyethalt.
 

 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről