Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Horrorbaleset Nagypeterdnél: ketten meghaltak egy kamionnal ütköző autóban

Vágólapra másolva!
Ketten meghaltak, ketten pedig megsérültek, amikor egy kocsi egy köveket szállító kamionnal ütközött kedden a 6-os főúton, Nagypeterd térségében - tájékoztatta a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t. A mentők tájékoztatása szerint a kórházba került két sérült is életveszélyes állapotban van.
Vágólapra másolva!

Popovics Dejan beszámolt arról, hogy az autó eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol frontálisan összeütközött a teherjárművel.    

A helyszínre mentőhelikopterrel is érkező mentők a kocsi vezetőjét és egyik utasát kórházba vitték, két utas életét nem lehetett megmenteni 

- tette hozzá.
A Baranya Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt írta: 

a balesethez a pécsi, a szigetvári hivatásos, valamint a szabadszentkirályi önkéntes tűzoltók vonultak ki, a négy embert ők emelték ki a járműből.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI érdeklődésére azt írta: a balesetben ketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen meghaltak. 

A további két sérült egyikét sikeres újraélesztés után súlyos-életveszélyes állapotban légi úton, a másikat szintén súlyos-életveszélyes állapotban földi úton szállították kórházba.   

Az érintett útszakaszt a helyszínelés és a mentés idejére teljes szélességében lezárták, a forgalmat Szentdénes település felé terelik.

Ma szörnyű karambol történt a fővárosban is, a mentőket is riasztani kellett. Öt kocsi ütközött össze a Nyugati térnél.

Tegnap egy kamion a szalagkorlátnak hajtott az M1-es autópályán Nagyszentjános-Bőny csomópont közelében Hegyeshalom felé délután, majd a Budapest felé vezető oldalon állt meg.

Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 96-os kilométerszelvényénél, Ács közelében is baleset történt hétfőn, az M7-esen pedig vasárnap.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről