Baltával vert halálra Nyírmihálydiban egy férfit, aki befogadta őt a házába

Vágólapra másolva!
Egy férfi egyedül élt Nyírmihálydiban egy családi házban. Később befogadott a nyárikonyhájába egy nőt, annak 19 éves fiát, és a fiú 14 éves élettársát. Nem sokkal később a fiatal fiú halálra verte.
Vágólapra másolva!

Két éve a fiú magához vett egy baltát, és azzal rátörte az ajtót a szállásadójukra, hogy a pénzét, és az autóját megszerezze.

 

A házigazda a zajra felébredt, mire a fiatal a baltával és puszta kézzel az egész testén ütni kezdte.

Az idősebb férfinak esélye sem volt, hogy elhárítsa a támadást, az olyan erejű volt. A fiatalabb fiú addig ütötte, amíg el nem vesztette az eszméletét. Ezután elvette a férfi kocsikulcsát, 157.000 forintját, és egy telefont, aztán magára hagyta a súlyos sérültet, belenyugodva abba, hogy meg fog halni.

Ezután beült a kocsiba, de mivel nem tudott vezetni, ráadásul részeg is volt, nekihajtott egy fém oszlopnak, és egy bokros területre csapódott, ahol felgyújtotta az autót.

 

Ezután visszament az anyjához és az élettársához, akiknek mindent elmondott, majd hárman bementek a férfi házába. Ott az anya megpróbálta feltakarítani a támadás nyomait, és elrejtette a lopott pénzt, az élettárs pedig elégette a kisbalta nyelét, és kimosta a párja véres ruháit. A sérült férfinak azonban egyikük sem segített.

Hajnali 5 óra körül az égő autó miatt a helyiek hívták a rendőrséget, akik másfél óra múlva találták meg az ágyon eszméletlenül fekvő, vérző házigazdát. Azonnal kórházba vitték, de már nem lehetett megmenteni az életét, néhány hét múlva meghalt.

Ha a fiatal fiú mindent beismer, 22 év fegyházra ítélik.

 Az élettársa javítóintézetbe kerülhet, míg az anyja felfüggesztett börtönt kaphat.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről