Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Nagymamáját és a barátnőjét is brutálisan megverte egy somogyi férfi

Vágólapra másolva!
Egy erőszakos férfi durván megverte a barátnőjét először egy játszótéren, majd az utcán sétálva, pár hónappal később pedig a saját nagymamáját sem kímélte.
Vágólapra másolva!

Egy férfi 2022 augusztusában az interneten ismerkedett meg a budapesti barátnőjével, akivel személyesen a fővárosban találkozott először, majd két nap múlva már közösen utaztak a férfi Somogy vármegyei lakóhelyére. A férfi a nőt többször megverte, először a játszótéren, ahol egy padon ülve ököllel arcon ütötte, majd a bolt felé menet a nő kutyája miatt alakult ki köztük vita, ami odáig fajult, hogy a férfi megütötte az arcát, a nyakát pedig megszorította.

helyszín
A férfi ezen a játszótéren verte meg a a nőt.
Fotó: Ügyészség

A korábbi párja vélt megcsalása miatt ideges férfi 2022 novemberében a saját nagymamáját is brutálisan megverte, 

a közös otthonukban őt napokon keresztül nyugtatni próbáló asszonyt a hajánál fogva rángatta és húzta a földön, arcon ütötte és hasba rúgta. 

A Fonyódi Járási Ügyészség garázdaság és kapcsolati erőszak miatt emelt vádat a harmincas éveiben járó férfival szemben, börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozva. 

Korábban azt is megírtuk, hogy egy férfinak a vele egy házban élő apjával megromlott a kapcsolata anyagi gondok és a férfi kábítószer függősége miatt. Ez a rossz viszony odáig fajult, hogy 2022. május 25-én megfenyegette az idős férfit. Harmincezer forintot követelt tőle, hogy abból kábítószert vehessen. Amikor az apja azt mondta, hogy nincs pénze, a férfi megütötte és bele is rúgott.Aztán talpra állította az idős embert és megfenyegette, hogy agyonüti, ha nem szerez neki pénzt.

Arról is beszámoltunk, hogy egy brit férfi, Scott Connolly, bement a volt élettársa házába, ahol a konyhában rátámadt a nőre és brutálisan megverte. Közben a gyerekei is a házban voltak. A támadásnak a pizzafutár megérkezése vetett véget, a férfi ugyanis pizzát rendelt magának, még mielőtt rátámadt a nőre. Ezután azonban a férfi visszament a konyhába, ahol folytatta a földön fekvő nő kínzását, és elismételtette vele, hogy nem fogja hívni a rendőrséget. Pár perc múlva mégis rendőrautók szirénáját lehetett hallani, mire a férfi elmenekült. A férfi korábban üzenetekkel zaklatta a nőt, sátánnak vallotta magát és az új párját szidta. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről