A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bayer Zsolt tüntetést hirdetett ma 18 órára az Európai Bizottság budapesti képviselete elé

migráns, bűnözés, Franciaország,
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Rendkívül súlyos büntetést rótt ki az EU Bírósága Magyarországra: a testület arra kötelezi a magyar államot, hogy fizessen 200 millió euró átalányösszeget, amiért nem teljesítette a bíróság egy ítéletét. Bayer Zsolt publicista péntek este hat órára tüntetést hirdetett az Európai Bizottság budapesti irodája elé.
Vágólapra másolva!

Bayer Zsolt publicista a legújabb bejegyzésében azt írta, az Európai Bizottság immár másodszor nyújtott be keresetet hazánk ellen az Európai Bírósághoz. Az ok: Magyarország nem engedi be a migránsokat, Magyarország nem hajlandó olyan állapotokat teremteni a határain belül, amilyen állapotok uralkodok ma a nyugati nagyvárosokban, Magyarország nem hajlandó kiugró bűnözési statisztikák, állandó erőszak és állandó terrorfenyegetettség árnyékában élni. 

Éppen ezért arra kért mindenkit, aki nem fogadja el ezt a Tanú című filmből ismerős ítélkezést, holnap, június 14-én, pénteken 18 órára jöjjön el az EU budapesti képviseletéhez, és fejezzük ott ki együtt tiltakozásunkat és felháborodásunkat. Cím: Bp., 02. kerület, Lövőház utca 35. (A Millenáris parknál)

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!