Bemutatjuk Bill Murray régi jó barátját, akinél Tökölön vendégeskedett - videó

Vágólapra másolva!
A magyar házaspár megmutatta hazánk szépségét a színészlegendának.
Vágólapra másolva!

Bill Murray amerikai színész és komikus Tökölön lakott az elmúlt hétvégén, a városlődi születésű Stenger Mihálynál és feleségénél, Évánál, mivel régi barátságot ápol a családdal. Stengerék évtizedek óta New Yorkban élnek, de évente többször ellátogatnak tököli házukba. 

A színész először jött Magyarországra, Németországban forgatott filmet, és elhatározta, meglátogatja régi barátait – írta a VEOL.

Több évtizedes barátság fűzi össze a világhírű amerikai sztárt a magyar származású családdal, akikhez az elmúlt hétvégén érkezett

– emelték ki.

Elmentünk egy magyar étterembe, ahol Murray fokhagymás cigánypecsenyét evett, reggelre pedig zabsüteményt kért

– idézte fel az elmúlt napokat Stenger Mihály, aki feleségével együtt megmutatta a sztárnak Budapestet.

A főváros után Siófokra mentek, a színésznek nagyon tetszett a Balaton is, nem gondolta, hogy ekkora tó van Magyarországon. Komppal átmentek Szántódról Tihanyba, ahol megcsodálták a félszigetet. 

Majd ellátogattak a dörgicsei Kaáli Autó-Motor Múzeumba, ahol Kaáli Nagy Géza professzorral beszélgettek, akivel a sztár régebben már találkozott Amerikában. A művész nagy érdeklődéssel és szívesen vett részt lovas programokon, lovaskocsikázott is - írja a Magyar Nemzet.

Stenger Mihály New Yorkban limuzinnal szállította a sztárokat a különféle forgatásokra, rendezvényekre, és az évtizedek alatt többel is barátságot kötött. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről