Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Busszal ütközött egy autó Kispesten, hatan megsérültek

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Vágólapra másolva!
Többen megsérültek, amikor egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal összeütközött egy autó kedden Budapest XIX. kerületében.
Vágólapra másolva!

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az MTI érdeklődésére azt közölte, hogy a baleset a Pozsony utca és a Csiky utca kereszteződésében történt. 

Információik szerint az ütközés következtében hatan sérültek meg: az autóban öt ember, a buszon pedig egy utas.

 

Sérült kocsi és autóbusz, miután összeütköztek Budapesten, a XIX. kerületi Pozsony és Csiky utca kereszteződésében 2024. június 25-én.
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint egy embert súlyos, ötöt pedig - köztük 3 gyermeket - könnyebb sérülésekkel vittek kórházba.
A hatósági beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt Kispesten.

Ma ketten meghaltak, ketten pedig megsérültek, amikor egy kocsi egy köveket szállító kamionnal ütközött a 6-os főúton, Nagypeterd térségében. 

A mentők tájékoztatása szerint a kórházba került két sérült is életveszélyes állapotban van.

Egy másik karambol történt ma a fővárosban is, a mentőket is riasztani kellett. Öt kocsi ütközött össze a Nyugati térnél.

Tegnap egy kamion a szalagkorlátnak hajtott az M1-es autópályán Nagyszentjános-Bőny csomópont közelében Hegyeshalom felé délután, majd a Budapest felé vezető oldalon állt meg.

Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 96-os kilométerszelvényénél, Ács közelében is baleset történt hétfőn, az M7-esen pedig vasárnap.

A címlapi kép illusztráció!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről