A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Felháborodott magyar édesanya: "Előbb engem agyon kell lőni, hogy a fiamat elvigyék katonának!" - videó

Ukrajna, Ukrán, Orosz, Oroszország, háború, konfliktus, orosz-ukrán háború, oroszukránháború, UkránOroszháború, 2024.05.30.
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Mindenkit fölkeresünk szerte az országban. Sok tízezer aktivistánk kopogtat a jóakaratú magyar emberek ajtaján, és mindenkinek elmondjuk, hogy a békepárti véleménye csak úgy tud megjelenni az európai döntéshozatalban, ha a magyar választásokon induló egyetlen békepárti listára, a Fidesz és a KDNP listájára szavaz - írják a Fidesz Facebook oldalán. Hozzáteszik: a béke színe a narancssárga, a béke neve Fidesz. Június 9-én: csak a béke! Csak a Fidesz!
Vágólapra másolva!

Deutsch Tamás a kormánypártok EP-listavezetője a kopogtatás során egy hölggyel találkozott, aki azt mondta, hogy

megmondtam mindenkinek, és nagyon durva dolgot fogok mondani. Előbb engem agyon kell lőni, hogy a fiamat elvigyék katonának. 

Deutsch Tamás szerint 

előbb el kell jönni június 9-én ránk szavazni, hogy ez az őrültek háza ez nehogy bekövetkezhessen. A kampány ötödik sebességfokozatába kapcsoltunk, sőt, most már padlógáz egészen június 9-ig. Mindenkit fölkeresünk szerte az országban. Sok tízezer aktivistánk kopogtat a jóakaratú magyar emberek ajtaján, és mindenkinek elmondjuk, hogy a békepárti véleménye csak úgy tud megjelenni az európai döntéshozatalban, ha a magyar választásokon induló egyetlen békepárti listára, a Fidesz és a KDNP listájára szavaz. 

Hozzátette:

a béke színe a narancssárga, a béke neve Fidesz. Június 9-én: csak a béke! Csak a Fidesz!

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!