Deutsch Tamás: Eljött a nap, ma választunk háború és béke között

Deutsch Tamás
Fotó: Arpad Foldhazi
Vágólapra másolva!
Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti delegációvezetője a hatalmas téttel bíró választás napján már korán reggel választásra buzdított mindenkit a közösségi médiában.
Vágólapra másolva!

Deutsch Tamás kormánypárti politikus szintén korán kelt a mai izgalmasnak ígérkező választás napján, és mindenkint arra buzdított, hogy mindenképpen menjen el szavazni. 

deutschtamás
Deutsch Tamás 
Fotó: Deutsch Tamás/Origo

"Eljött a nap: ma választunk háború és béke között.

Reggel 6:00 és este 19:00 óra között legyünk ott mind!

SZAVAZZ! CSAK A BÉKE! CSAK A FIDESZ!

Ennyi."

Deutsch tegnap az Egymillió Találkozás Napja alkalmából Erzsébetvárosban kereste fel a választópolgárokat. A politikus természetesen hivatalos Facebook-oldalán erről is megosztott egy részletes képes és szöveges beszámolót. 

A bejegyzéshez ezt írta:

Kopogtatás, mozgósítás, Egymillió Találkozás Napja Erzsébetvárosban. Mindenkinek elmondtunk, hogy hazánk megvédésének egyetlen módja van: holnap el kell menni szavazni! Csak a béke! Csak a Fidesz!

 

Ahogy arról az Origo is részletesen beszámolt, óriási siker volt az Egymillió Találkozás Napja – elképesztően nagy volt az érdeklődés. Egymillió embert keresett fel személyesen a Fidesz ötvenezer aktivistája és rengeteg politikusa, és arra buzdították a szavazókat, hogy vasárnap menjenek el választani, és a békére – vagyis a Fideszre adják le voksukat. Az Egymillió Találkozás Napján Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett, mert – ahogy június 5-én, a dabasi választókkal találkozva fogalmazott – a tét hatalmas: háború vagy béke.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről