Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Rátérdelt és dobálta az anyját egy szegedi férfi, majd hagyta meghalni

Vágólapra másolva!
A férfi együtt élt a beteg anyjával, akit rendszeresen gondoznia kellett. Az egyik nap az anya ellenállt a segítségnek, ezért a férfi a mellkasára térdelt, másnap pedig az egyik ágyról a másikra dobálta. Az asszonynak ezek után fájdalmai lettek, de a férfi nem hívott segítséget. Az anya később meghalt.
Vágólapra másolva!

A férfi 2021 novemberében a közös otthonukban ápolta az idős, beteg anyját, aki azonban ellenállt, kiabált a fiával. 

A férfi emiatt ingerült lett, az ágyon fekvő anyját az ágyban feljebb húzta, és azért, hogy nyugodtan maradjon lenyomta, majd a mellkasára térdelt.

Másnap megint összevesztek egymással, ekkor felemelte az anyját és átdobta egy másik ágyra. Amikor az asszony le akart csúszni, a férfi a lábával a csípőjénél tartva visszatolta az ágyra. Az asszony napközben arra panaszkodott, hogy fájdalmai vannak, de a férfi ezzel nem foglalkozott. 

rendőrautó, sziréna, illusztráció
Fotó: Origo - Csudai Sándor / Origo - Csudai Sándor

Az asszony nem sokkal később meghalt. Az életét megmenthették volna, ha időben kap szakszerű orvosi segítséget. 

A bíróság első fokon 5 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a férfit halált okozó testi sértés miatt. Az ítélet fellebbezések miatt nem lett jogerős. Az ügyészség álláspontja szerint az elsőfokon kiszabott büntetés túl enyhe, ezért azt javasolják, hogy a másodfokú bíróság súlyosbítsa az ítéletet – írja az Ügyészség.hu

Ahogy korábban megírtuk, egy pár szegénye körülmények között élt Kiskunlacházán. Gyakran együtt italoztak, aminek sokszor veszekedés, verekedés lett a vége. 2021 decemberében megint együtt italoztak. Vitatkozni kezdtek, mire a férfi többször, ököllel megütötte a nő fejét és arcát. A meztelen nő emiatt elájult és a hideg padlóra esett. A férfi letakarta egy lepedővel, aztán sorsára hagyta. Miután a nő még másnap délután is ugyanabban a pozícióban feküdt a padlón, a férfi felhívta az élettársa fiát, hogy segítsen. A fiú nem sokkal később odaért és mentőt hívott. A nő pár nappal a kórházba szállítása után belehalt a sérüléseibe és a kihűlésbe. Ha 1-2 órán belül megkezdték volna az ellátását, akkor megmenthették volna az életét.

Egy Baranya vármegyei nő hagyta meghalni az anyósát, amiben segített neki az asszony gondozója is. A nő többször elmondta az ápolónőnek, hogy jobb lenne neki, ha az anyósa meghalna. Az ápolónő felvette ezeket a beszélgetéseket, amivel aztán megzsarolta a nőt az asszony halála után.

Rövid és rendkívül keserves élet adatott meg Jacob Lennonnak, aki mindössze 15 hónapos korában halt meg. A kisfiú nem bírta tovább elviselni a kínzásokat, amit anyja új élettársa követett el ellene.

Vérző sérüléssel hagyta magára élettársát egy férfi Dunaharasztin, miután egy elfajult veszekedés során megverte. Mire visszatért, holtan találta barátnőjét.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről