Egy szemüveg minden távolságra: multifokális kampány a Trend Optikában!

Vágólapra másolva!
Nyerje vissza fiatalkori látását a Trend Optika csoport multifokális kampányának köszönhetően! Új szemüvegéhez most három hónapos megszokási garancia is jár.
Vágólapra másolva!

Negyven éves kor felett nehezebb lehet a közelre fókuszálás és az apró betűk olvasása, és gyakori az is, hogy különböző távolságokban nem lát tökéletesen az ember. Ezt orvosolják a multifokális szemüveglencsék, amelyek minden távolságban éles látást biztosítanak, könnyed átmenettel a különböző tekintési zónák között.A Trend Optika csoport üzleteiben immár 12. éve rendezik meg az Országos multifokális szemüvegkampányt, amely a legnagyobb kedvezményt nyújtja a multifokális lencsét viselőknek.

Trend Optika

Milyen panaszok esetén gondoljon a multifokális szemüveg lehetőségére? Amikor közelre néz, például olvas, elhomályosul a látása, karnyújtásnyira tartja magától az olvasnivalót. Ha állandóan ki kell nagyítania telefonján a képeket, ha nehezen lát félhomályban, de intő jel az is, ha gyakran érez szemfáradtságot és fejfájást. 

A legújabb fejlesztésű multifokális szemüveglencsével elfelejtheti, hogy szemüveget visel, csak azzal szembesül, hogy minden helyzetben, minden távolságban élesen lát. A szemmozgásra érzékeny lencse személyre szabva képes előre jelezni viselője vizuális viselkedését, így mozgás közben is azonnali élességet és távolságok közötti zökkenőmentes átváltást nyújt. 

Trend Optika

A Trend Optika üzletei a Semmelweis Egyetem által alapított Semmelweis Kft. országos vizsgálópontjai, ahol a látásvizsgálatot korszerűen felszerelt szemészeti rendelőkben végzik, akár század dioptria pontossággal, teljes diagnózist állítva fel a szem állapotáról - a multifokális kampány ideje alatt díjmentesen.

A viselők többsége rögtön megszokja a személyre szabott szemüveglencséket, azonban néhány embernél ez a folyamat hosszabb lehet. Ha az új lencse megszokása tovább tart két hétnél, mindenképpen értesítse optikusát, mivel előfordulhat, hogy egy finomhangoló keretbeállításra van szükség. A Trend Optikában most megszokási garancia is jár a kedvezményes szemüveglencsék mellé: ha három hónap használat után úgy dönt, hogy mégsem szeretne multifokális szemüveggel élni, azt díjmentesen külön távoli és külön olvasó szemüvegre cseréljük. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről