Ismeretlen emberi csontokat találtak a XI. kerületben

Vágólapra másolva!
Két ember a XI. kerületi lomtalanítás során váratlan dolgokat találtak egy szatyorban, abban ugyanis emberinek tűnő csontok voltak. A rendőrség már körözést is adott ki az ügyben.
Vágólapra másolva!

Pénteken este 9 óra körül két ember jelent meg a XI. kerületi Rendőrkapitányságon, ahol elmondták azt, hogy a nap folyamán a kerületi lomtalanítás közben találtak egy szatyrot, amelyben emberinek tűnő csontok voltak. A rendőrség az ügyben már ki is adta a körözést annak érdekében, hogy minél előbb kiderüljön, hogy honnan származnak a csontok. 

Rendőrség, hatóságok
A kép illusztráció!
Fotó: Unplash

Május elején arról írtunk, hogy a Veszprém Vármegyei Hírportál arról számolt be, hogy emberi maradványokat találtak Akján, a Csónakázó tóban. A rendőrökhöz egy lakossági bejelentés mentek ki a tóhoz, ahol egy emberi koponyát és egyéb csontokat találtak. A rendőrség szakértők bevonásával elkezdte a maradványok azonosítását.

Minden ilyen, rejtélyes maradvány megtalálásakor felmerül a kérdés, hogy a csontok egy olyan emberhez tartoztak-e, akinek az eltűnése nagy port kavart. Ilyen például Novozánszki Fanni esete is, aki egy valóságshow-ban lett ismert, majd azzal került a lapok címlapjára 2017 novemberében, hogy rejtélyesen eltűnt. 

A Bors megkereste a család ügyvédjét, Dr. Lichy Józsefet, hogy nyilatkozzon a maradványokkal kapcsolatban. A férfi elmondta, hogy ő és a család is felkapta a fejét a hírre, és elképzelhetőnek tartják, hogy a csontok Fannihoz tartozhatnak. 

"Abban az összefüggésben, hogy B. László Siófokon töltötte a gyilkosság utáni éjszakát. Fanni holtteste ott volt a parkolóban, a kocsiban. A vádlott másnap Siófokon és a környékén autózott, megfelelő helyet keresve a test elrejtésére. Ajka egy Balaton-felvidéki település, a közelsége miatt pedig elképzelhető olyan cselekménytörténeti kitérő, ami által Fanni holtteste végül nem a Dunába, hanem más helyszínre került eltüntetésre" – mondta az ügyvéd. 

Tavaly pedig arról írtunk, hogy rendőrök helyszíneltek Budapesten a Gyáli patak egyik erdős területén, mivel egy vadőr értesítette a rendőrséget, ugyanis emberi csontokat talált a földbe ásva.

"Állítólag nagyon sok emberi csontot találtak a földben. Gondolom, azt kellett kiemelni a földből, meg elszállítani. Kíváncsi lennék, hogy mióta lehetett a földben és miért pont itt a patak közelében ásták el – mondta az esetről egy helyi férfi.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről