A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Eperjes Károly megrendítő vallomása a Kontextusban

Vágólapra másolva!
A Hídember felnyitotta a szemünket.
Vágólapra másolva!

A Kontextus című műsorban hétről hétre nagyon izgalmas beszélgetéseket lehet megnézni, meghallgatni. Emlékezetes beszélgetés volt a YouTube-csatornán, amikor Mező Gábor Koncz Zsuzsa viselt dolgairól mesélt, megható pillanat volt, amikor Hobo elérzékenyült a műsorban, de Máthé Áron megrázó értékelése az ukrajnai kisebbség helyzetéről is nagyon komoly műsor volt.

Ezen a héten Eperjes Károly volt Andor Éva vendége a Kontextusban. A Kossuth-díjas színész, rendező azonban olyan erővel mesélt az életről, a megváltóról, szakrális élményeiről, a Hídemberről és természetesen a közélettel, a Fidesszel és Orbán Viktorral való kapcsolatáról, hogy talán kimondható, hogy ez volt az eddigi legfelkavaróbb műsor a Kontextuson.

Eperjes soha nem tagadta mély vallásos meggyőződését és ebből adódóan a politikai hovatartozását, mégis hidegrázós volt hallgatni a művész megrendítő vallomását. A népszerű színész elárulta azt is, hogy a Jézus Krisztus szupersztárral és az István, a királlyal miért vannak fenntartásai, valamit beszélt a legendás Hídember című filmről és Széchenyi Istvánról is.

Ha egy videót néz meg a héten, akkor ez legyen az! Szakrális, felkavaró, izgalmas.

Fontos beszélgetés, ajánlom megtisztelő figyelmükbe.

 Csépányi Balázs írása a Magyar Nemzeten

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE!

Az eredeti cikk a linkre kattintva olvasható a Magyar Nemzet oldalán.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!
CsépányiBalázsavatar
Szerző:Csépányi Balázs
Szerző:Csépányi Balázs