Ferencz Orsolya: Minősíthetetlen, ahogy Magyar Péter viselkedett

Vágólapra másolva!
Ferencz Orsolya miniszteri biztos, a Fidesz országgyűlési képviselője is keményen bírálta Magyar Pétert.
Vágólapra másolva!

Egyre dagad a botrány Magyar Péter körül: az Origo beszámolt a Tisza Párt alelnökének vállalhatatlan viselkedéséről. A politikus egy nagyon drága belvárosi szórakozóhelyen töltötte a péntek estét, ahol azonban lerészegedett és garázda módon viselkedett. A hatóságok emiatt garázdaság gyanúja miatt vizsgálják azt, hogy mi történt az este folyamán, mivel a szórakozóhelyen végül a biztonsági őröknek kellett Magyar Péter kidobni a nyugalom érdekében. 

Ám ha még ez nem lenne elég, kiderült, hogy Magyar Péter részegen megütött egy embert, ami politikustól példátlan mélységbe süllyedés, amellett, hogy vállalhatatlan is.

Ahogy a Mandiner is felidézi, a Magyar Péter balhéjáról  előkerült videók megrázóak, a Tisza Párt alelnöke a szemtanúk szerint még a szórakozóhely előtt is folytatta ámokfutását.

A történtekre egyre több reakció is érkezik – erősített rá a sajtóhírekre a Magyar Nemzet. Hont András, Forgács István, Magyar Péter saját követői, vagy éppen Nagy Attila Tibor után Ferencz Orsolya miniszteri biztos, a Fidesz országgyűlési képviselője is keményen bírálta Magyar Pétert a péntek hajnali botrányos viselkedése miatt. 

Ferencz Orsolya
Ferencz Orsolya is megszólalt Magyar Péter botránya ügyében
Fotó: Origo

A politikus a Hír TV Vezércikk című műsorában hangsúlyozta: egy családapától és felelős politikustól nem ez az elvárt magatartás.

Magyarul itt arról van szó, hogy egy egyébként háromgyermekes apa az éjszakában, állítások szerint minősíthetetlenül és alkoholos befolyásoltságtól áthatva, ordenáré módon viselkedik.

Ezt az ember egyébként nézni sem szereti, de azért itt a másik oldala ennek mégiscsak az, hogy ennek az embernek, az ígéreteinek és a beszédeinek a hatására, 1,3 milliónál is több ember, közel két hete adta oda a szavazatát, a bizalmát. Ennek az embernek és a politikai pártjának, és elhitte, hogy ez az ember jót akar neki és az országnak”– fogalmazott Ferencz Orsolya.

Ferencz Orsolya nyilatkozatát a Hír TV műsorában külön is megnézheti az alábbi videós beágyazás révén.

Az Origo által vezetett dossziét Magyar Péter botrányos és felháborító ügyeiről erre a hivatkozásra kattintva érheti el.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről