Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Eltűnt egy fiatal nő a Fishing on Orfű fesztiválról

Vágólapra másolva!
Csütörtökön hajnalban eltűnt egy fiatal lány a Fishing on Orfű fesztiválról. A rendőrség nagy erőkkel keresi a lányt, de egyelőre nem sikerült megtalálniuk.
Vágólapra másolva!

A közösségi oldalakon terjed egy fiatal nő fotója, aki a Pécshez közeli Fishing on Orfő fesztiválon szórakozott a barátaival, majd eltűnt. Az egyik posztban azt írják, hogy a barátai hajnali fél három körül látták utoljára. A leírás szerint Salamon Anitán rózsaszín pulóver és hosszú fehér szoknya volt. 

A haja vörös, szemüveges, az orrában és a fülében több piercing is van, nagyjából 165 centiméter magas. Nem vitte magával se a telefonját, se az iratait és pénzt sem. 

A Police.hu körözési oldalán az eltűntek között már szerepel Salamon Anita, aki két nap múlva lenne 22 éves. 

Fotó: Police.hu 

A rendőrség az esettel kapcsolatban kiadott közleményében azt írja, hogy Salamon Anita a Panoráma Campingből tűnt el, és jelenleg is keresik. 

A 21 éves nő 165 cm magas, vékony testalkatú, szeme barna, haja hosszú, vörös. Utoljára kapucnis, rózsaszín, bő pulóver, középen fekete-fehér My Melody felirattal, fehér, bő, hosszú szoknya, kerek szemüveg volt rajta, cipőt nem viselt. 

Aki felismeri a képen látható Salamon Anitát, az jelentkezzen a rendőrségen

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről