A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egy győri házaspár prostituáltként dolgoztatta az ismerősét, majd meggyilkolták

Vágólapra másolva!
Egy fiatal nő odaköltözött a barátja családjához, majd a szakításuk után is ott maradt, mivel nem volt jövedelme. Az apa és a felesége azonban prostituáltként kezdte el dolgoztatni, és ha nem akart dolgozni, akkor megverték. Később lefeküdt a férfival, ami miatt a férfi és a felesége együtt halálra verték.
Vágólapra másolva!

A házaspár győri albérletébe költözött be a munkanélküli fiatal nő, aki a feleség fiának a barátnője volt. Miután szakítottak egymással, a kiszolgáltatott helyzetben lévő nőnek prostituáltként kellett dolgoznia az anyával együtt. A bevételt a férjnek kellett odaadniuk. 

A lakás ajtaján vasrács volt felszerelve, az ajtó szinte mindig zárva volt. Az egyetlen kulcs a férjnél volt, aki egyedül döntött arról, hogy kint enged ki, és kit enged be. 

Amikor a nő nem akart dolgozni, akkor a férj megverte. 

rendőrautó, sziréna, illusztráció
Képünk illusztráció 
Fotó: Origo - Csudai Sándor / Origo - Csudai Sándor

2014 őszén kiderült, hogy a férj lefeküdt a nővel, ezért a házaspár összeveszett egymással. Mindketten a nőt okolták, ezért úgy megverték, hogy belehalt a sérüléseibe. A holttestet elrejtették egy börtönbe, és elrejtették a lakáson kívül. 

Az ügyészség emberölés és minősített emberkereskedelem miatt emelt vádat a házaspár ellen. Azt javasolják, hogy ha beismerő vallomást tesznek, akkor a bíróság ítélje őket 16-16 év fegyházbüntetésre. 

Ahogy korábban megírtuk, egy keceli férfi meggyilkolta a főbérlőjét, amiért az számon kérte a lustasága miatt. A férfi ezek után biciklivel próbált meg elmenekülni, de a rendőrök gyorsan elfogták. 

Korábban egy mezőberényi férfi próbált közeledni az egyik helyi söröző pultos nőjéhez, de nem járt sikerrel. Pénteken délelőtt halálra a késelte a nőt, majd megpróbált végezni magával. A rendőröket pénteken délelőtt értesítették, hogy az egyik mezőberényi sörözőben két ember megsérült.  Az egyikük a pultos nő, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A másik egy férfi, aki életveszélyes állapotban van. Az eddigi információk szerint a 47 éves férfi többször is megszúrta a nőt.

Ahogy korábban megírtuk,  egy idős asszony holttestét találták meg a veszprémi otthonában. A rendőrök gyilkosság miatt indítottak nyomozást.

Szegednél egy férfi az ismerősével italozott annak otthonában. Összevesztek egymással, majd a férfi a vita hevében egy kemény tárggyal megdobta az ismerősét, aki emiatt elájult és a földre esett. Emiatt a férfi megijedt, azt hitte, hogy megölte az ismerősét. Úgy akarta leplezni a gyilkosságot, hogy felgyújtotta a házat. A tűzben az ismerős meghalt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!