Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Így botorkál tökrészegen Magyar Péter a rakparton, miután közbotrányt okozott és kidobták a luxus-szórakozóhelyről - videó

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Ahogy arról beszámoltunk, Magyar Péter, a baloldali figura példátlanul botrányosan viselkedett egy belvárosi luxus-szórakozóhelyen. A baloldali figura a magyar közéletben soha nem látott módon, politikusként részegen egy civilt ütött meg, majd vette el a telefonját. Mindezek mellett Magyar dulakodott, vonaglott a táncparketten és fiatal lányokkal táncolt. A helyen annyira nem bírtak Magyarral, hogy a biztonságiak ki kellett tegyék a helyről a botrányosan viselkedő baloldali figurát.
Vágólapra másolva!

Miután nyilvánosságra került, hogy Magyar Péter botrányosan viselkedett egy szórakozóhelyen - ahonnan végül  a biztonsági őrök kivezették-, a politikus kisebbíteni próbálja a történteket - írja a Ripost.

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Magyar Péter 

Ahogy arról beszámoltunk, az agresszív baloldali politikus, Magyar Péter megtámadott egy embert péntek hajnalban egy elit szórakozóhelyen, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak a hatóságok. Erről a belvárosi klubról azt érdemes tudni, hogy rendkívül népszerű és akár egymillió forintot is el lehet költeni egy éjszaka. A legdrágább whiskeyből egy üveg (hét deci) 275 ezer forintba kerül, tehát egy feles nagyjából 20 ezer forint körül van. A szórakozóhelyen 150-250 ezer forintért lehet egy üveg pezsgőt vásárolni. Magyar Péter szemtanúk szerint a sör mellett ezekből is fogyaszthatott. A klubban 75 és 100 ezer forintért is lehet egy üveg vodkát venni, míg egy üveg tequila 220 ezer forintba kerül. 

Magyar is több százezer forintba kerülő italokat fogyasztott, majd a vendégekkel kötözködött, míg végül a biztonságiak dobták ki.

Ahogy megírtuk, teljesen egyedülálló botrányt okozott Magyar Péter azzal, hogy részegen egy civilt támadott meg egy budapesti szórakozóhelyen. A baloldali politikus nemcsak ütötte a férfit, de a telefonját is ellopta.

Ilyet a világon sehol nem látni, más országokból is legfeljebb arról jön hír, hogy politikusok egymással dulakodnak a parlamentben. Magyar Péter minden határon túlment.

A Ripost cikke szerint Magyar a közösségi médiában azt írta,  hogy  "több tucat fiatal társaságában jó hangulatú buliban táncoltunk a belvárosban. Nem tudom, mi az oka annak, hogy Magyarországon irritál valakiket, hogy több tucat fiatallal együtt táncolunk és selfizünk. A fiatalok a pultnál sorban rendelték az italokat, engem is meghívtak néhányra."

Csakhogy a szemtanúk egészen másról, lényegében botrányos részegségről számoltak be. Közben sorra terjednek az esetről készült videók és fotók. Például amikor  a Tisza-párti politikus a földön csúszva mászik át egy sikoltozó nő lába között.

 Magyar Péter  négykézláb, egy táncoló hölgy lába között a padlón...

Később még inkább eldurvult a helyzet. Magyar Péter  nagy mennyiségű szeszesital elfogyasztása után folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik. Tettlegességgel fenyegető szituációk alakultak ki, miután a hölgyek férfipartnerei, számonkérték a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”. A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek. Szemtanúk szerint Magyar Péter  belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a történteket. Verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számolt be a jelenlévők.

Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogy ha „valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert, hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”.

Aztán egy üveg sört kezdett szétlocsolni, végül saját magát is szándékosan leöntötte. Később odalépett egy, a botrányt telefonjával rögzíteni akaró vendéghez, akitől fizikai erőszakot alkalmazva elvette a telefonját, kicsavarta a kezéből.  A készüléket zsebre tette és nem volt hajlandó visszaadni. 

Ezután folytatta a kötekedést. Az egyik szóváltás végül tettlegességgel végződött, a Ripostnak nyilatkozó szemtanúk állítják, Magyar Péter  megütötte az egyik vendéget. A szórakozóhely biztonsági őrei ezután szólították fel a távozásra. Magyar Péter nem volt hajlandó engedelmeskedni, ezért fizikai erőszakot alkalmazva bírták jobb belátásra.

Így vezették ki a botrányosan viselkedő politikust

 

Miután kidobták a szórakozóhelyről, Magyar Péter bizonytalan léptekkel elindult a Rakpart felé.

A BRFK sajtóosztálya azt írta, hogy garázdaság gyanúja miatt nyomozást indítottak.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről