Újabb hírek érkeztek a Vígszínházban, előadás közben, magasból lezuhant színész állapotáról

Vágólapra másolva!
Baleset történt a Vígszínházban tartott, egy külsős produkció által rendezett előadáson péntek este. Jegercsik Csaba leesett egy 3-5 méter magas díszletelemről és műteni kellett.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla, a Vámpírok bálja pesti előadása közben a mélybe zuhant egy színész és súlyosan megsérült. Jegercsik Csaba péntek este a Vígszínházban egy külsős produkció által színre vitt musical előadásán esett le egy 3-5 méter magas díszletelemről - írja a Színház Online.

A nézőktől kérdezték, van-e köztük orvos.

A színész csuklója eltört és műteni kellett. Jó hírek érkeztek a kórházból, már túl van a műtéten és a csuklótörésen kívül más komolyabb sérülést nem szenvedett. A PS produkció posztjában maximális támogatásukról biztosították a szerencsétlenül járt színészt és felajánlották számára a teljes kártalanítást, valamint a rehabilitációban is a segítségnyújtásukat. A balest miatt kiesett jövedelmét is megtérítik. Jegercsik Csabát – aki több mint háromszáz alkalommal játszotta a szerepet – várják vissza az őszi előadásra.

Azt is hozzáteszik, hogy a baleset körülményeit még vizsgálják.

Korábban arról is írtunk, hogy februárben félbeszakadt a Vígszínház előadása és a második felvonás után már nem jöttek ki a színészek. Arról is beszámoltunk, mit üzent színpadi balesete után Ian McKellen, aki fejjel előre zuhant a közönség soraiba. Néhány napja pedig arról is írtunk, hogy a magyar filmkultúra egyik legkülönlegesebb darabja fontos kérdéseket feszeget.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről