Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Víznyelőbe zuhant egy kamion Ohióban

Vágólapra másolva!
Csőtörés miatt indult útnak egy vízvezetékszerelő hétfőn egy északkelet-ohiói városban, amikor a hirtelen kialakult víznyelőbe zuhant a teherautójával.
Vágólapra másolva!

Egy északkelet-ohiói város csőtörésénél szeretett volna segédkezni egy vízvezetékszerelő hétfőn, az illető azonban kamionjával beleesett a hirtelen kialakult víznyelőbe

 - írta meg az ABC News. A munkás, akinek a nevét nem hozták nyilvánosságra, nem sérült meg, sikerült kimásznia a járműből. Egyedül volt a teherautóban, amikor a helyszínre érkezett Akron külvárosában hajnali fél 6 körül. A víznyelő nem sokkal a csőtörés után keletkezett, a hatóságok körülbelül 115 négyzetméter nagyságúra becsülték.

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a problémát és meddig tart a javítás. Az biztos, hogy rengeteg házban nincs víz. 

Egy budapesti férfi azt hazudta az embereknek, hogy csőtörés van a lakásukban, majd felajánlotta a segítségét, amihez pénzt kért. Az átvert emberek csak otthon vették észre, hogy átverték őket. A csaló először tavaly szeptemberben, egy újbudai buszmegállóban ment oda egy nőhöz és azt hazudta neki, hogy a lakásában folyik a víz és áztatja az alatta lakót. Ezek után felajánlotta a segítségét a gyors szereléshez. A nőnél nem volt pénz, ezért elment egy bankautomatához, levett 50 ezer forintot és odaadta a férfinak.

A csaló azt mondta a nőnek, hogy menjen haza, ő megveszi a szereléshez szükséges alkatrészeket, utána megy ő is.

A nő akkor jött rá, hogy átverték, amikor hazaért. Feljelentést tett a férfi ellen. Az eljárás közben kiderült, hogy a férfi korábban két idősebb embert is átvert ugyanezzel a módszerrel.

A híres Aldbourne falucskát egy hatalmas csőtörés és az árvízvédelem kudarca következtében szinte teljesen elöntötte a víz.

 A helyszín egyébként egy tévésorozatban is szerepelt, sőt a Vodafone egyik karácsonyi reklámját is itt forgatták. A végtelennek tűnő árvíz alá merült utak miatt a csapdába esett lakók segítségért könyörögnek.

A texasi rendőrség drámai felvételt tett közzé egy vízsugárról, amely olyan erővel lövellt a levegőbe, hogy a fák szintjéig is elért. A felvételen látható, amint a hatalmas vízsugár a felszínre tör. Hatalmas csőtörés volt nemrég a XVI. kerületben is.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről