Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Budapestről Beloianniszba utazott, hogy halálra késelje volt feleségét

Vágólapra másolva!
Június elején egy férfi felhívta a volt feleségét, hogy elutazik Beloianniszba, ahol meg fogja késelni őt. A férfi ezután be is váltotta az ígéretét.
Vágólapra másolva!

Egy 54 éves férfi, június 6-án felhívta a volt feleségét és közölte vele, hogy elmegy a lakóhelyére és megöli őt és az élettársát. A férfi ezután egy kést vett magához, majd Budapestről Beloianniszba utazott. 

Ott elment a volt feleségéhez és többször megszúrta. 

A nőnek a késelés miatt életveszélyes sérülései lettek. 

A rendőrök a férfit a helyszínen elfogták, majd őrizetbe vették, és több ember ellen elkövetett emberölési kísérlet miatt hallgatták ki. A rendőr-főkapitányság nyomozói kezdeményezték a késelő letartóztatását, amit a bíróság el is rendelt. 

késelés,  BELOIANNISZ
Fotó: Police.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egy egy férfi Tiszaszederkényen halálra késelte élettársát. A rendőrség egy 47 éves férfit emberöléssel gyanúsít, ugyanis tegnap délelőtt 10 órakor érkezett a bejelentés, hogy egy férfi féltékenység miatt bántalmazta élettársát a tiszaszederkényi házukban.  A férfi a nőt egy késsel többször megszúrta, aki emiatt a helyszínen meghalt. Ezután a férfi öngyilkos akart lenni, ezért hasba szúrta magát a késsel. A gyilkost a mentősök kórházba vitték, életveszélyesen megsérült.  

Tavaly júliusban egy szigethalmi nő alvó férjével végzett, mert féltékeny volt rá. Több év házasság után egy nő és egy férfi között a veszekedések szinte mindennaposak voltak, akik emiatt rendszeresen italoztak. Az egy vita tavaly nyáron azonban elfajult és a nő mellkason szúrta férjét, aki éppen aludt, de a szúrás miatt felébredt és kirohant a házból, majd a szomszédaitól kért segítséget, akik hívták a mentőket és a rendőrséget is. 

Egy demecseri nő és férje között is elfajult a vita és az asszony gyerekei előtt gyilkolta meg a férjét. Budapesten egy holland nő féltékenységből szúrta le párját egy bérlakásban, ugyanis a nő azt sejtette a férfi megcsalja őt.

Az Origo beszámolt arról is, hogy egy férfi karóval gyilkolt meg egy férfit Rétközberencsen. Egyik családtagja jelentette be egy 17 éves rétközberencsi fiú eltűnését kedden. A rokon elmondta, hogy a fiú előző nap délután fodrászhoz ment, majd eltűnt. A rendőrök azonnal adatgyűjtésbe kezdtek és kiderítették, hogy a fiú nem ment iskolába és utoljára a egy 21 éves dombrádi férfival, H.D.-val látták. A férfi a rendőröknek elmondta, hogy május 13-án este Rétközberencsen találkozott a fiúval, akivel összevesztek és egy karóval úgy megverte, hogy elájult.  

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről