Újabb hírek érkeztek a súlyos beteg Károly királyról

III. Károly,szomorú
Vágólapra másolva!
Károly király szomorú amiatt, hogy eddig még csak egyszer látta Harry herceg gyerekeit, Archiet és Lilibetet. Úgy döntött, nem videochat-en szeretné tartani a kapcsolatot velük, szeretné, ha meg tudná jobban ismerni az unokáit, ha tetszik a fiának, ha nem. Arról már korábban többször írtunk, hogy megromlott a brit uralkodó viszonya Harry-vel, miután az kiteregette a családi szennyest a Spare című könyvében, és a Netflixen is.
Vágólapra másolva!

A súlyos beteg Károly király nagyon szomorú amiatt, hogy nincs közeli kapcsolata Harry herceg gyerekeivel, Archie-val és Lilibettel

 - írta a Mirror. Az uralkodó elhatározta, hogy meg fogja ismerni az unokáit, jelen lesz az életükben. Egy királyi szakértő szerint a rákdiagnózisa is rádöbbentette arra, hogy nem lesz örökké a közelükben. Ez pedig azt jelenti, hogy soha nem fogja teljesen kiiktatni kisebbik fiát az életéből, még akkor sem, ha az eltávolodott a családtól.

A család mindig is fontos volt a király számára.

 "Emlékszik saját nehéz gyerekkorára, arra, hogy a szüleinek nem volt ideje rá" - magyarázta Ingrid Seward. "Ez az oka annak, hogy soha nem fogja megszakítani a kapcsolatot Harry-vel. Meg akarja ismerni az unokáit, részt akar venni az életükben, amíg még elég fiatalok ahhoz, hogy tanulhassanak tőle" - tette hozzá a szakértő. Harry herceg többek között azzal dühítette fel az apját és a testvérét, hogy kiteregette a családi szennyest a Spare című önéletrajzi könyvében

Egy dokumentumfilmben arról beszélt, apja valótlanságokat állított, amikor arról tárgyalt velük, hogy lemondana a királyi címéről. Vilmos herceg rémisztően ordítozott, II. Erzsébet pedig csendben ült. Harry herceg és Meghan Markle a dokumentumfilmjükben mesélik el azt is, amikor úgy döntöttek, hogy hátat fordítanak az eddigi életüknek és elhagyják a brit királyi udvart.

Miután megtudta, hogy apja beteg, hazautazott az Egyesült Királyságba. A rövid találkozásukat követően Harry így nyilatkozott:

Szeretem a családomat. Hálás vagyok ezért, hogy meglátogathattam az édesapámat, akármennyi időt is töltöttem vele.

Sussex hercege a felesége, Meghan Markle nélkül ment el meglátogatni az apját, aki gyermekeikkel együtt Montecitóban, Kaliforniában maradt. Az Egyesült Királyságban való tartózkodása alatt

Harry egy körülbelül félórás látogatást tett a királynál: úgy tudni, ez volt az első, privát beszélgetésük az elmúlt 15 hónap alatt.

Arról egyelőre nem érkezett hír, pontosan mi minden hangzott el köztük a találkozás során, és hogy apa és fia kettesben beszélgetett, vagy pedig Kamilla királyné is jelen volt mindeközben.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről