A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNGémesi Csanád
15:25VívásFares Ferjani-Csanad Gemesi
HUNEszter Muhari
15:50VívásEszter Muhari-Sihan Yu
HUNMadarász Dóra | Nandor Ecseki
17:15AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Kocsis Máté: Zavarjuk ki Józsefvárosból a külföldről pénzelt politikusokat!

Vágólapra másolva!
A Fidesz frakcióvezetője a közösségi oldalán egy új sorozatot indított, melyben bebizonyítja, hogy miként vezették 2019-ben Pikó András jelenlegi józsefvárosi polgármestert külföldi pénzből és külföldi szavazatokkal győzelemre.
Vágólapra másolva!

Kocsis Máté közölte, hogy Pikó András kampányfőnöke

Udvarhelyi Tessza az önkormányzat pénzéből azért hozta létre az Részvételi Irodát, hogy baloldali kampányirodaként működtesse.

Majd ismertette, hogy Udvarhelyi "külföldi kiképzését az USA-ban kapta Obama-ösztöndíjasként, majd Magyarországon Soros György pénzéből több álcivil szervezetet hozott létre, amelyek Pikó 2019-es győzelmében segítettek." 

Udvarhelyi Tessza jártas a dollárbaloldal köreiben, Bajnai Gordon környezetében is tevékenykedett, majd létrehozta a Közélet Iskoláját, amely kizárólag külföldi támogatásokból élt, főként a Soros György-féle Open Society Foundations és amerikai szervezetek finanszírozzák, továbbá az USA külügyminisztériuma.

- írta.

Hozzátette, a Közélet Iskolája építette fel Pikót is a 2019-es választásra. 

Hitvallásuk a migránsok felkarolása, LMBTQ propagandaszervezetek segítése, külföldiek aktivitásának növelése a kormánypártok elleni szavazásra, de kapcsolataikon keresztül kiállnak a háborúpárti álláspont mellett is. 

Ezekre pedig Kocsis Máté szerint javarészt programokat is szerveztek az önkormányzatban, közpénzen.

A politikus megjegyezte: "az, hogy Pikó András a Klubrádióból átülhetett a polgármesteri székbe, azt Udvarhelyi Tesszának, a külföldön kiképzett, USA-ból pénzt hozó hazaárulónak köszönheti és köszöni is".

 


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!