Lilu kimutatta a foga fehérjét, újabb titkot árult el a magánéletéről

Vágólapra másolva!
Az Orbán-gyűlölő influenszer beárazta magát.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi hetekben rájár a rúd Kovalcsik Ildikóra, művésznevén Lilura. A közelmúltban Fiala János KeljFelJancsi című talk show-jának Rákay Philip médiaszakember, producer volt a vendége, aki elmesélte, hogy miután ő volt a házigazdája 2002 áprilisában annak az emlékezetes Fidesz-nagygyűlésnek a Kossuth téren, gyakorlatilag kitaszított lett a média világából. A műsorvezető felidézte Rákay Philip egy korábbi megszólalását is, amelyben arról beszélt:

„Egyik igen jól ismert, ma is népszerű műsorvezető társam összehívta a zenetévé vezetőségét, fellázítva ellenem szinte a teljes stábot, számonkérve a vezérigazgatót, hogy miért nem rúgnak ki azonnal, mert állítólag őt is nácizzák miattam.”  Majd rákérdezett arra, hogy ki volt ez az illető, mire Philip habozás nélkül rávágta, hogy Lilu volt az.

Philip szavai nagy megdöbbenést keltettek. Az RTL műsorvezetőjének viselkedése számunkra, itt a nemzeti oldalon nem volt meglepő, hiszen tudtuk jól, hogy Lilu már akkor is a baloldal szekerét tolta. Azonban az a kínos tény, hogy a műsorvezető társa, kollégája ellen fordult, semmiképpen nem vet rá jó fényt. Azzal, hogy ez a történet kiderült végre, az igazságos, haladó gondolkodású, elfogadó, jóemberkedő álarc végérvényesen a porba hullott. 

Sok mindent elárult Liluról az is, hogy részt vett Pressman legutolsó vacsoráján is, ahol a nagykövet úr már nem is rejtette véka alá a céljait sem, hiszen a meghívottakat prominens szövetségeseinek és szószólóknak nevezte a posztjában. 

A műsorvezető, influenszer azonban itt nem állt meg, nagyon felbátorodott. A napokban Kadarkai Endre vendége volt a Szavakon túl című műsorban, ahol a következőket mondta:

„Ha most idejönne a TV2 ötvenmilliárddal-csilliárddal, és mondjuk, az lenne, hogy egyébként az RTL-nél én csak kevés műsort vagy lehetőséget kapok, akkor sem mennék el. Ilyen értelemben egy rossz tárgyalási pozícióban vagyok, mert nagyon büszke vagyok a csatornámra, az RTL-re, illetve arra, hogy független. És tudják azt, hogy nem vagyok elcsábítható.  (…) Őszintén, én nagyon bírom azt, hogyha csinálok egy műsort, előtte Erős Antónia meg Szellő István vagy Balázs köszönnek el. (…) Ha előttem egy olyan híradó köszönne el, ahol atomháborúval fenyegetik és hazudják megvezetik meg az országot, és különben teljesen etikátlan tévézés és híradózás folyik, nem érezném jól magam.”

Az Orbán-gyűlölő influenszer ezzel az interjúval végérvényesen beárazta magát. RTL mint független tévé, megmosolyogtató. Az pedig viccnek is rossz, hogy etikátlannak nevezi burkoltan a TV2 hírműsorát, az RTL erősen részrehajló, kormányellenes híradóját etalonként említi.

Ennyit Liluról, a függetlenségről és az etikáról.

Az eredeti cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják a linkre kattintva!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!
CsépányiBalázsavatar
Szerző:Csépányi Balázs
Szerző:Csépányi Balázs

Mindent egy helyen az Eb-ről