Hiába fenyegetőznek Magyar Péterék, hogy betiltják a háborúellenes kampányt

Magyar Péter, MagyarPéter, Budapest, várkert bazár, tüntetés, 2024. 05. 30.
Fotó: Fotó: Csudai Sándor - Origo
Vágólapra másolva!
A Lomnici válaszol című podcastműsor legújabb adásában az alkotmányjogász elmondta, hogy be lehetne-e tiltani a háborúellenes kampányt, amit Magyar Péter akar, de az is szóba kerül, hogy a Facebook által cenzúrázott békepárti Orbán Viktor-beszédről mit gondol.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi időben egyre gyakrabban érkeznek a Lomnici válaszol stábjához a nézői kérdések között olyan üzenetek is, amelyek – mint ahogy ifjabb Lomnici Zoltán a műsorban fogalmaz – nem igazán tekinthetők hosszabb távú barátságok alapjának. Az alkotmányjogász azonban a Magyar Péter-gerjesztette indulatos, fenyegetőző levelek helyett továbbra is a lényegre koncentrál. 

Sorozatának rendhagyó részében kifejti például, hogy milyen esélyei lehetnek az említett politikus-aspiránsnak arra, hogy betiltassa a háborúellenes kampányt. A műsorból kiderül, kell-e félnünk attól, hogy a háborúpárti erők mellett tegyük le a voksunkat, vagy hogy mire lesz elég Karácsony Gergely főpolgármester-jelölti vitában bemutatott, tragikusan halovány teljesítménye. 

Bővebben a tartalomból:

01:14 - Magyar Péter vs. békepártiak

06:55 - Facebook-cenzúra

11:46 - Karácsony leszerepelt a jelölti vitán

14:18 - Eljárások Trump ellen

Még több tartalomért látogasson el a Kontextus Youtube-csatornájára!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről