Menczer Tamás: Mindenkire szükség van

menczertamás
Fotó: Origo
Vágólapra másolva!
"Mindenkire szükség van! Vasárnap legyünk ott, és támogassuk a békepárti Orbán Viktort!" - írja Menczer Tamás a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

"A miniszterelnök elmondta, hogy mi fog történni. Lesz egy választás 9-én. Utána nem sokkal lesz majd egy ülés Brüsszelben, ahova kimennek a miniszterelnökök. Ott minden miniszterelnök viszi a hátizsákjában a választási eredményét. És akkor leülnek az asztalhoz, és megnézik, hogy hol mi a helyzet. 

És a magyar miniszterelnök, aki egy nagy harcos, és mindig kitart a magyar érdekek mellett, de akkor tud eredményesen harcolni, és akkor tudja a békét megvédeni, ha ő azt tudja mondani, és mindenki látja, hogy a magyar emberek ott állnak mögötte, világos igent mondtak a békére, és nem akarnak háborút. 

Ezért kérem, hogy mindenkinek mondják el, hogy ott kell lenni, minden településen ott kell lenni, és támogatni kell Orbán Viktort, mert így lehet kizárólag a békét megőrizni." - mondta Menczer Tamás a Facebook-oldalán megosztott videóban.


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről