A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Menczer Tamás: Weber szerint mi, magyarok jelentjük a problémát

Manfred Weber, Magyar Péter
Fotó: Attila KISBENEDEK / AFP
Vágólapra másolva!
Manfred Weber büntetni akar bennünket, magyarokat. Hogy miért? A válasz egyszerű. Mert mi nemet mondunk a bevándorlásra, a háborúra és az LMBTQ-propagandára - minderről Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója írt legújabb bejegyzésében.
Vágólapra másolva!

Vannak olyan politikusok Brüsszelben, akik ki nem állhatják a magyarokat. Büntetni akarnak bennünket. Nem Orbán Viktort vagy a Fideszt, hanem az egész országot. Manfred Weber, a Néppárt frakcióvezetője ilyen - írta legújabb bejegyzésében Menczer Tamás. A Fidesz kommunikációs igazgatója közölte, világosan elmondta, hogy ő nem Orbán Viktor és a Fidesz ellen szavazott a 7-es cikkes eljárás során. Ő Magyarország ellen szavazott, “az egész ország ellen.” Manfred Weber számára tehát nem Orbán Viktor a probléma. Nem a Fidesz a probléma. Magyarország a probléma. Weber szerint mi, magyarok jelentjük a problémát - tette hozzá. 

Manfred Weber büntetni akar bennünket, magyarokat. Hogy miért? A válasz egyszerű. Mert mi nemet mondunk a bevándorlásra, a háborúra és az LMBTQ-propagandára.

Weber pedig egy háborúpárti, bevándorláspárti és LMBTQ-párti politikus. Ezért akar büntetni bennünket, magyarokat - írta Menczer.

Ehhez az emberhez csatlakozott most Magyar Péter.

Azonban akárhányan vonulnak fel a túloldalon, akármekkora a háborúpárti és bevándorláspárti nyomás, mi minden erőnkkel küzdeni fogunk azért, hogy megvédjük Magyarország békéjét és biztonságát - zárul a bejegyzés.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!