Miért válassz okos IPL szőrtelenítőt a hagyományos technikákkal szemben?

Vágólapra másolva!
Elérkezett a nyár: megint eljött az idő, amikor szembesülünk a szőrtelenítés problémájával, és még égetőbbé válik a helyzet megoldása. A tartós szőrtelenítés a villanófényes szőrtelenítő technológiák fejlődésével azonban szerencsére egyre könnyebben elérhető, és már nem csak a kozmetikai szalonokban, hanem otthon is. A Braun Skin i-Expert IPL szőrtelenítője otthonod kényelmében, biztonságosan és személyre szabott technikával teszi hatékonnyá a kezelési folyamatot.
Vágólapra másolva!

Hogyan működik az IPL szőrtelenítő készülék? 

 

Ma már egyszerűen alapelvárás, hogy a hagyományos szőrtelenítő eljárásokkal szemben egy szőrtelenítő ne csak pár napra vagy hétre garantálja az optimális simaságot, hanem hosszú távú megoldást kapjunk. Emellett pedig hasonlóan fontos szempont az is, hogy ne kelljen kozmetikai szalonokba járni egy ilyen folyamatért, hanem otthonunk kényelmében, a saját időbeosztásunk szerint is elvégezhessük a tartós szőrtelenítés folyamatát. 

Braun

Az IPL szőrtelenítő készülékek pontosan ezért jelentenek tökéletes megoldást mindenki számára: a villanófényes szőrtelenítő eljárással akár már néhány kezelés hosszú távú tökéletes simaságot eredményezhet. A kezelés hatékonysága azonban nem csak a szőrszálak egyénenként és szőrtüszőnként is változó növekedési ciklusán múlik, hanem a színükön és a bőrtónuson is. Ugyanis a sötétebb szőrszálak több melanint tartalmaznak, ezért több fény elnyerésére képesek. Mindemellett pedig a bőr és a szőr színe közötti kontraszt is fontos szerepet játszik a folyamatban, tehát minél világosabb a bőr, a szőrtelenítő gép annál hatékonyabban képes a jóval sötétebb szőrszálakra koncentrálni. 

 

Mivel a szőrszín, a bőrszín, de még a szőrnövekedés üteme is nem csak egyénenként, de testtájanként is változik, a hatékonyság kulcsa a maximálisan személyre szabott kezelés – és ebben a Braun Skin i-Expert otthoni IPL szőrtelenítő világelső. 

Braun

Miért válaszd a Braun Skin i-Expert IPL szőrtelenítőjét?

 

A legújabb Braun IPL készüléket AI technológiával látták el, így használat közben tanul, és telefonos applikáció segítségével támogatja a felhasználót. A tartós szőrtelenítő készülék képes a valós idejű lefedettség-visszajelzésre és az intelligens fejfelismerésre. Használat közben tippekkel és tanácsokkal lát el a legjobb eredmény elérése érdekében. 

 

Mintha a saját, a bőrödet jól ismerő kozmetikusod lenne – azzal a különbséggel, hogy a következő időpontot nem akkorra adja, amikor hely van nála, hanem amikor szükséged van rá. A beépített személyes haladáskövető előre jelzi, hogy mikor és hány szőrtelenítés van hátra, így nem kell többé a kozmetikusodhoz igazítanod a programjaidat, ráadásul a kozmetikai szalonok költségének töredékéért kezedbe veheted a szőrtelenítési szokásaid irányítását. Sima lábak, tervezhetően. Kell ennél több? 

Braun

A Skin i-expert okos IPL szőrtelenítő készülék biztonságos használatát a beépített bőrvédelem és az UV-szűrő mellett a Skin Health Alliance nemzetközi bőr egészségügyi szervezet klinikai tesztjei és bőrgyógyászati akkreditációja garantálja. A készülék Skin Check bőrvédő funkciója a bőrtónus folyamatos monitorozásával biztosítja működés közben, hogy a villanások erőssége minden területen ideális – tehát nem túl erős, de a lehető leghatékonyabb – legyen: a villanások száma (125/perc) gondoskodik róla, hogy egy-egy kezelés ne tartson tovább 15 percnél.  

 

A Braun eddigi legjobb IPL villanófényes szőrtelenítő készülékének segítségével nem kell megalkudnod semmivel, hiszen egyszerre garantálja a biztonságot, a kényelmet, ráadásul ár-érték arányban is megnyerheti a versenyt a kozmetikai szalonok tartós szőrtelenítő kezeléseivel szemben. 

 

Meddig tart a selymesen sima bőr? 

 

A beépített 400.000 villanás 22 évnyi élettartamot tesz lehetővé, így a Braun Skin i-Expert IPL szőrtelenítője nem csak egy pár évig, de a teljes simaság elérése után időnként szükséges utókezelések idejére is biztosítani tudja számodra, hogy a bőröd tartósan szőrtelen legyen. Az otthonod kényelmében, a kozmetikai szalonok teljes test kezelési árának töredékéért, a saját időbeosztásod szerint, a bőröd állapotát folyamatosan ellenőrző, személyes kezelési terv alapján.  

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről