Spanyolország
ÉLŐ
Németország

Az egész internet a Momentum totális megsemmisülésén röhög! - fotók

Vágólapra másolva!
Ahogy arról beszámoltunk korábban, a tegnapi EP-választáson megsemmisítő vereséget szenvedett a Momentum, tehát elvesztették mindkét 2019-ben szerzett képviselői mandátumukat. Most a hazaáruló, Magyarország ellen dolgozó és 5 milliárd forintot elsíboló Cseh Katalinon és Donáth Annán röhög az egész internet. Fontos kiemelni, hogy nekik köszönhetően nem rendezhetett idén Magyarország nyári olimpiai játékokat, továbbá a két képviselő aknamunkája miatt hosszú évekig nem jutott hozzá Magyarország a neki tényszerűen járó EU-s forrásokhoz. Nevessen Ön is az összeállításunkon!
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo beszámolt, a Momentum az EP-választáson nem érte el az 5 százalékos küszöböt, ezért Donáth Anna és Cseh Katalin egyaránt elvesztette a mandátumát az Európai Parlamentben.

Donáth Anna, DonáthAnna, a Momentum európai parlamenti képviselője
Donáth Anna
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

 A hatalmas bukás nem véletlen, ugyanis a magyar emberek megsemmisítő ítéletet mondtak a két hazaáruló képviselő aknamunkájáról. Emlékezetes: 2017-ben a két egykori EP-képviselő pártja fúrta meg az olimpiát, továbbá hosszú éveken keresztül - többek között - miattuk nem jutott hozzá Magyarország a tényszerűen járó EU-s forrásokhoz. 

csehkatalin
Cseh Katalin
Fotó: Bors

Most pedig az egész internet Donáth Anna és Cseh Katalin hatalmas, megsemmisítő bukásán röhög. Tekintse meg összeállításunkat!

Apáti Bence a konzervatív véleményvezér egy velős bejegyzéssel reagált. A választási eredmények kihirdetése után Apáti sokatmondóan csak egy képpel reagált a Momentum hatalmas zakójára. Egy olyan képet tett közzé, ahol Cseh Katalin és Donáth Anna eksztázisba van esve, miután az olimpiai játékok megfúrása után 2019-ben elnyerték a két EP-mandátumukat. Nagyon vicces a kép a mostani eredmények fényében. Hazaárulóknak balra a második ajtó!

Fotó: Facebook/Apáti Bence hivatalos oldala

Rákay Philip sem kímélte a Momentumot és emlékeztetett rá, hogy jár az, aki a hazája ellen dolgozik Brüsszelben. 

Viszlát, HAZAÁRULÓK!

 - üzente Cseh Katalinnak és Donáth Annának.

Fotó: Facebook/Rákay Philip

 

Trombitás Kristóf szintén a 2019-es eredményváróról tett közzé bejegyzést, azzal a felhívással, hogy 

Gyere haza, fiatal!

Fotó: Facebook/Trombitás Kristóf 

Trombitás Kristóf is megoszotta Apátihoz hasonlóan kommentár nélkül az alábbi fotót!

Fotó: Facebook/Trombitás Kristóf

Bohár Dániel véleményvezért pedig szintén egy hasonló fotót tett közzé. A mémen az szerepel, hogy -2. 

Tehát két tomboló, őrjöngő és rikácsoló képviselővel kevesebb ül az Európai Parlamentben.

Fotó: Facebook/Bohár Dániel - Riporter 

Bohár Dániel egy igazán vicces bejegyzést is közzétett. Bohár azt írta: 

Két románnal kevesebb Brüsszelben! Pápá Momentum!

Emlékezetes: az Európai Parlamentben a Momentum a romániai magyargyűlölő  Dacian Ciolos elnöksége alatt csatlakozott a globalista Renew Europe pártcsaládhoz. A legutóbbi román elnökválasztáson pedig a bukott pártelnök, az elektromos rollerét fürdető Fekete-Győr András Romániába utazott, ott pedig az erdélyi magyarokat arra bíztatta, hogy a Románia Magyar Szövetség (RMDSZ) jelötje ellenében támogassák Dan Barnát román elnöjelöltként, annak az USR Plus pártnak a jelöltjét, melyen elnöke Dacia Ciolos, aki ott ártott az erdélyi magyar kisebbségnek ahol csak lehetett.

Fotó: Facebook/Bohár Dániel - Riporter

Abkarovits Joca viccesen csak annyit írt: 

SP-től küldeném a Csak egy kép maradsz című számot.

Fotó: Facebook/Abkarovits Joca

Korondy Tamás, a jobboldali véleményvezér egy nagyon vicces fotót tett közzé. A képen azt írja, hogy Momentum 2017-2024. Tehát a Momentum mint párt élt ennyi évet.

Azt is hozzáfűzte a bejegyzéséhez, hogy 

Viszlát, hazaárulók!

Fotó: Facebook/Korondy Tamás

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről