Orbán Viktor: Soros György bíróságának ítélete vérlázító, felháborító, eszement!

Vágólapra másolva!
Interjút adott Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádióban, ahol többek között beszélt az EU Bíróság által kiszabott súlyos büntetésről.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla, rendkívül súlyos, 200 millió eurós büntetést kapott Magyarország az EU Bíróságától a migránsok miatt, és napi 1 millió eurós büntetést, amíg Magyarország nem változtat.

A büntetésről Orbán Viktor miniszterelnök is beszélt a szokásos péntek reggeli rádióinterjújában, amelynek élő közvetítését itt találja.

A kormányfő azt mondta, hogy a brüsszeli buborék tele van Soros embereivel, és Sorosnak van egy terve, hogy évente be kell hozni egymillió migránst Európába és hozzanak létre egy kevert kontinenst, és ebből a szempontból kell nézni a Magyarországot 80 milliárd forinttal büntető ítéletet.

Az interjú egy részét Orbán Viktor a Facebook-oldalára is kirakta, amelyben azt mondja, hogy 

Soros György bíróságának ítélete vérlázító, felháborító, eszement!

A büntetésről ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász azt mondta, hogy gyalázatos jogsértés a migránsok miatt Magyarországot büntető brutális bírság. Bayer Zsolt publicista péntek este hat órára tüntetést hirdetett az Európai Bizottság budapesti irodája elé.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről