Rejtélyes eltűnés: két gyereknek is nyoma veszett Pécsett

Lonely,Young,Girl,With,Backpack,Goes,Along,Picturesque,Path,Into
Fotó: rbkomar
Vágólapra másolva!
Aggasztó hírek érkeztek egy pécsi gyermekotthonból: két gyermek, Judit és Olivér is megszökött tőlük két nap különbséggel még május közepén. A rendőrség nagy erőkkel nyomoz az ügyben.
Vágólapra másolva!

Puskás Erzsébet Judit és Balázs Dávid Olivér két nap különbséggel tűnt el ugyanabból a pécsi gyermekotthonból még május közepén, és a nyomozók azóta sem találják őket. Az intézmény lakói mindketten 15 évesek, a fiú május 13-án hagyta el a gyermekotthont, méghozzá engedély nélkül. Azóta semmi hír nem érkezett róla, senki sem tudja, hogy merre kószálhat a körülbelül 160 centiméter magas, normál testalkatú, kerekded arcú, barna szemű, és barna rövid hajú kiskamasz. Utolsó ismert ruházata egy sötét színű melegítő volt. Fotója - amíg a kisfiú elő nem kerül - IDE kattintva tekinthető meg. 

A Judit keresztnevű lakó két nappal később, május 15-én, szintén jóváhagyás nélkül hagyta el az intézmény kapuit. A kislány szintén körülbelül 160 centméter magas, normál testalkatú, a szeme barna, haja félhosszú és sötétbarna. A fotója (szintén amíg meg nem találják) ITT tekinthető meg. 

A kép csak illusztráció
Fotó: Rendőrségiillusztráció

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, aki bármelyiküket felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyükről információja van, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenes Telefontanú 06-80-555-111-es zöldszámán, a 112-es központi segélyhívón, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon!

Ahogy arról az Origo is beszámolt, Magyarország egykori kedvenc rádiósa, Boros Lajos szintén már régóta nem adott hírt magáról, senki sem tudja merre lehet és mi lehet vele mostanában. Korábbi műsorával már hónapok óta nem jelentkezett, a közösségi oldalain sem aktív, és egy ideje állítólag a telefonja is ki van kapcsolva.  Mindez aggodalomra adhatna okot, hisz a műsorvezetővel történt már hasonló: hat évvel ezelőtt szintén hónapokig nem lehetett róla semmit tudni, később derült csak ki, hogy egy szívműtét után öt hétre kómába esett.

Az Origo egy csokorba szedte a világ legrejtélyesebb bűnügyeit, ahol az áldozatok mindegyike kiskorú volt. Tömegek keresik kétségbeesetten a válaszokat a világ néhány legfelkavaróbb rejtélyére, főleg azokra, amik eltűnt személyekre vonatkoznak. Az ügyeik felgöngyölítését a legtürelmetlenebbül valószínűleg elraboltak családtagjai várják. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről