Provokál Soros blogja az uniós bírság után: ünneplik, hogy a svájci csapatban sok a migráns

Vágólapra másolva!
Az Európai Unió Bírósága a napokban 200 millió eurós büntetést szabott ki Magyarországra, mert nem vagyunk hajlandóak beengedni az országba az illegális migránsokat. Amíg nem engedjük be őket, addig további napi egymillió euróval nő a bírság. Most a 444 nevű Soros-blog, amely nyilvánvalóan örül a büntetésnek, elképesztő provokációba kezdett - hívta fel rá a figyelmet Apáti Bence Facebook-oldalán.
Vágólapra másolva!

A magyar válogatott Svájc elleni Eb-meccse előtt a 444 nevű Soros-blog szemtelen provokációba kezdett. A mérkőzést ugyanis így vezették fel: etnikailag sokszínű svájci csapat lesz az ellenfél, majd név szerint is felsorolták a 14 migránshátterű játékost. A dollármédia szerint ez a legfontosabb kiemelendő adat egy eb-mérkőzés előtt, ahol Magyarország is pályára lép. 

Egyértelmű, hogy a baloldali blog így próbált meg a maga szánalmas módján kárörvendeni azon, hogy Magyarországot a Soros-bíróság 200 millió euróra büntette meg azért, mert nem akarunk illegális migránsokat beengedni az országba és migránsgettókat kialakítani. 

Orbán Viktor miniszterelnök az EUB döntésével kapcsolatban így fogalmazott

Soros György bíróságának ítélete vérlázító, felháborító, eszement!

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről