Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Szánalmasan próbált magyarázkodni Magyar Péter, de elismerte, hogy botrányt csinált egy luxus-szórakozóhelyen és kidobták

Vágólapra másolva!
A dúsgazdag baloldali figura, Magyar Péter beismerte, hogy őt dobták ki egy belvárosi luxus-szórakozóhelyről csütörtök éjjel. Mint arról korábban beszámoltunk, az agresszív exférj nőket zaklatott, vállalhatatlanul viselkedett, ki kellett dobni. Magyar megint szánalmas magyarázkodásba próbált kezdeni, de többször is leleplezte magát, a végén még bocsánatot is kért, elismerve, hogy igazak a hírek.
Vágólapra másolva!

Biztonsági emberek vezették ki Magyar Pétert Budapesten hajnali négy óra tájban egy „ötcsillagos”, leginkább az úgynevezett felső tízezer által kedvelt klubból. Több szemtanú állítása szerint Magyar Péter az éjszaka folyamán, 

nagy mennyiségű alkohol elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Több vendégbe belekötött, nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik.

Hangoskodott, és ahogy a helyszínen jelenlévők egybehangzóan állítják, egyre minősíthetetlenebbül viselkedett. Több alkalommal alakult ki tettlegességgel fenyegető szituáció, miután 

több hölgy férfipartnere számonkérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”.

A történtekről a jelenlévők több videófelvételt is készítettek.

 

Szánalmas magyarázkodás Magyartól

Miután a dúsgazdag baloldali exférj botránya országos szintre lépett, Magyar rettentően szánalmas magyarázkodásba kezdett. Olyan teljesen képtelen dolgokat próbált állítani, hogy állítólag valamilyen "provokátor" tönkretette az estéjét. Ugyanakkor kétszer is elismerte, hogy botrányt okozott.

Egyrészt azt, hogy egy férfi kezéből kitépte a telefonját, majd pedig hogy kitették a szórakozóhelyről. Végül pedig bocsánatot is kért, ezzel mindent elismerve.

Tehát nem tagadta, hogy botrányt csinált.

Természetesen az agresszív baloldali politikus szánalmas magyarázkodását a baloldali propagandalapok mindenféle kommentár nélkül közölték.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről