A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szánthó Miklós: Le kell fegyvereznünk Európa háborúrajongóit!

Szánthó Miklós
Vágólapra másolva!
„Elődeink drámai áldozatai többet érdemelnek annál, mint hogy megint belesodródjunk a háborúba. Csak akkor maradhatunk meg, ha kimaradunk belőle” – mondta köszöntő beszédében Szánthó Miklós az Alapjogokért Központ és a Gulág- és Gupvikutató Intézet Marxista diktatúrák terrorjának jellemző helyszínei c. eseményén.
Vágólapra másolva!

A főigazgató kiemelte, hogy a posztkommunista hálózat még mindig aktív, csak most már a következő generáció folytatja a munkát: 

Most a bolsevizmus 3.0-ás változatának, a bolse-woke ideológiának a terjesztésén dolgoznak. Jól látható, hogy módszereik semmit nem változtak. Vigyázó szemünket Varsóra és Pozsonyra vessük!

Emlékeztetett arra, hogy a környező fővárosokban a külföldi erőkkel támogatott lejárató kampányoktól, a jogellenes, valamint erőszakos politikai ellehetetlenítésektől, és sajnálatos módon már a gyilkossági kísérlettől sem riadnak vissza.

Fotó: Alapjogokért Központ

Szánthó felszólalásában felhívta a figyelmet a vasárnapi önkormányzati és európai parlamenti választásokra is: 

Ma a békepárti erőknek van egy speciális békemissziójuk: ugyanis le kell fegyvereznünk Európa háborúrajongóit, mielőtt egy mindent elemésztő világégésbe rángatják a kontinenst.

Hozzátette, hogy június 9-én az egyetlen békepárti erőre leadott szavazat az eszköz, hogy kitekerhessük a fegyvert a kezükből.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!