A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Több nőt is megtámadott egy perverz férfi Budapesten

Vágólapra másolva!
Egy nő hazafelé sétált a gyerekeivel, amikor egy férfi kezdte követni Budapesten. A férfi egészen a lakásáig követte a nőt, majd a társasházban fogdosni, molesztálni kezdte. Másnap egy másik nőt is kiszemelt magának. Őt is hazáig követte, ahol fogdosni kezdte.
Vágólapra másolva!

Május 25-én délelőtt egy férfi a XI. kerületben követni kezdett egy számára ismeretlen nőt, aki két gyerekével sétált hazafelé. A férfi beszélgetni akart a nővel, de az többszöri megszólítás után sem reagált, sőt, igyekezett megszakítani a kommunikációt. Ennek ellenére a férfi nem hagyta ott az anyát, és egészen annak lakásának liftjéig követte a nőt, ahol a lábával a lift ajtó záródását megakadályozta és belépett a liftbe. 

Ott fogdosni, molesztálni kezdte a nőt, akinek sikerült kilöknie a zaklatót a liftből.

A férfi ezután elment a helyszínről.

Másnap, szintén a XI. kerületben, a férfi egy másik nőt is követni kezdett az utcán, majd, amikor a nő hazaért, akarta ellenére fogdosni és ölelgetni kezdte, de 

egy gyalogos észrevette az erőszakos férfit, és rászólt támadóra, aki emiatt elmenekült a helyszínről.

Az ügyészség a férfit 2 rendbeli, az emberi méltóságot sértő szeméremsértéssel vádolta, majd gyorsított eljárásban, még a férfi őrizetbe vétele alatt bíróság elé állította. A bíróság a férfit bűnösnek találta, ezért egy 1 év és 6 hónap fogházbüntetésre ítélte.

A kép illusztráció!
Fotó: unsplash

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Budaörsön egy 17 éves lányt zaklatott egy középkorú férfi. Andrea arra ért haza, hogy valaki a házuk előtt a gyerekét zaklatja - számolt be róla a Ripost. Egy középkorú férfi nem hagyta békén a nő 17 éves lányát Kamaraerdőn. Először, április 26-án úgy tett, minta segítséget kérne tőle, majd nem ment el a helyszínről. Egyszerűen nem értette meg, hogy nincs dolga a lánnyal. Napokkal később visszament a ház elé, a lány édesanyja kergette el. Kiderült, napok óta figyelte a lányát, ez jól látszik a térkamera felvételein.

Nemrég pedig Miskolcon támadott meg egy férfi egy fiatal lánytEgy amerikai férfi pedig még azután is zaklatott egy iskolás kislányt, hogy elindult a nyomozás elleneLondonban börtönbe juttatta a pedofil nagyapját egy nő, a férfi tíz évig molesztálta őt. Egy fiatal lány pedig a napokban egy durva üzenetet talált az autója szélvédőjén

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!