Kukával és paravánnal verte egymást két társaság Nyergesújfalun – videó

Vágólapra másolva!
Ugyanabban a nyergesújfalui kocsmában italozott egy szülinapot ünneplő testvérpár, valamint egy háromfős társaság. A testvérpár viselkedése miatt összevesztek egymással, majd az utcán össze is verekedtek. Kukával és egy paravánnal verték egymást.
Vágólapra másolva!

Nyergesújfalun ugyanabban a kocsmában italozott 2022 májusában egy háromfős társaság, valamint egy testvérpár, akik egy szülinapot ünnepeltek. A testvérpár egyik tagja kötekedni kezdett más vendégekkel, valamint sértegette a felszolgálót és kiöntötte az italát. 

A testvére próbálta leállítani, majd kimentek a teraszra, de ott egymást kezdték el lökdösni. Közben az egyik vendék kizárta őket a kocsmából a viselkedésük miatt. 

Amikor erre rájött a testvérpár, az egyikük egy sörösüveget dobott az ajtónak, majd elindultak haza. A kocsmából három férfi követte őket. 

Amikor a banda utolérte a testvéreket, a testvérpár egyik tagja megindult feléjük, de a testvére visszafogta. 

A háromfős társaság egyik tagja megfogott egy kukát és azzal ütötte meg az egyik testvért, a társa pedig megrúgta.

 Erre a testvérpár egyik tagja megfogta a fémkukát és a banda felé dobta. A dobás azonban betörte az egyik drogéria kirakatát, ezzel 142.240 forintos kárt okozott. A banda két tagja ezek után a kátyúkat jelző paravánt dobta a testvérek felé, majd az egyikük kukával dobta meg az egyiküket. 

A bíróság garázdaság és rongálás miatt ítélte el az 5 férfit. Az egyik férfit 1 év, végrehajtásában 1 év 6 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre, két férfit 300.000,-Ft., illetve 200.000,-Ft., egy férfit 8 hónap, végrehajtásában 1 évre felfüggesztett fogházbüntetésre, egy férfit 1 év 8 hónap, végrehajtásában 2 év 6 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a bíróság. Az döntés három férfival szemben jogerős – írja közleményében a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség. 

Az Origo korábban megírta, hogy egy esztergomi kocsmánál faágakkal vertek meg egy férfit, Madarason pedig brutálisan elfajult egy verekedés. Tavaly nyáron, egy Esztergomhoz közeli sörözőben orron harapták egymást részeg férfiak, egy budapesti kocsmában pedig majdnem halálra vertek egy férfit. Egy esztergomi férfi túl hangosan bulizott az egyik éjjel, ezért a szomszédja ki hívta a rendőröket. Bosszúból a férfi másnap átment a nőhöz és megverte.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről