A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Többször brutálisan megverte feleségét egy drogos férfi

Vágólapra másolva!
Egy férfi több éve volt együtt barátnőjével, mikor elkezdett drogozni. A férfi a kábítószer miatt agresszívvá vált és rendszeresen megverte az élettársát és a 7 éves kislányát is. A nő egy idő múlva elköltözött a férfiól, aki még ezután is zaklatta a nőt.
Vágólapra másolva!

Barátnőjével 2014-ben ismerkedett meg egy férfi. Kapcsolatuk, egészen 2019-ig jól működött, de abban az évben a férfi drogozni kezdett, ami miatt agresszív lett és olyankor a közös lakásukban, 

üvöltözött a nővel és ököllel verte, miközben a hajánál fogva rángatta, megtépte és megrugdosta. Egyszer azért rúgta meg egy acélbetétes bakanccsal a nő lábát, mert az nem főzött neki időben teát. 

2019. március 24-én, mikor a férfi hazaért, szexelni akart párjával, de az visszautasította, ezért dühében, a hajánál fogva lehúzta az ágyról a nőt a földre, majd ott rugdosta. Emiatt a nőnek több csontja is eltört.

2021-re a pár kapcsolata annyira megromlott, hogy a nő, az akkor 7 éves kislányukkal együtt visszakötözött szüleihez. Azonban még így sem tudott elmenekülni a férfi elől, ugyanis az utánuk ment. A férfi, a nő szüleit zaklatta, volt barátnőjét pedig meg akarta verni, de annak testvére megakadályozta, hogy az erőszakos férfi bántani tudja. 

ököl, kéz, verekedés, erőszak
A kép illusztráció.
Fotó: Pixabay

A pár veszekedéseinek és annak, hogy a férfi megverte a nőt, a kislányuk többször volt, szem- és fültanúja. Ráadásul az apa többször a gyerekét is megverte. Amíg a szüleivel élt a kislány,

 állandóan félt, ezért a lelki sérülések miatt, fizikailag is többször rosszul lett.

Ezzel a férfi veszélyeztette a gyerek fejlődését. 

A Balassagyarmati Járásbíróság 2021 februárjában távoltartást rendelt el a férfi ellen, tehát a nővel és annak családjával szemben, szigorú szabályokat kellett betartania. Emellett pedig az ügyészség a férfit, a bántalmazó viselkedése miatt, kapcsolati erőszakkal, aljas módon elkövetett súlyos testi sértéssel és kiskorú veszélyeztetésével vádolta meg. Amennyiben a bíróság, az előkészítő ülésen, bűnösnek találja a férfit, három évre ítélhetik.  

Ahogy az Origo is megírta, egy 54 éves férfi, június 6-án felhívta a volt feleségét és közölte vele, hogy elmegy a lakóhelyére és megöli őt és az élettársát. A férfi ezután egy kést vett magához, majd Budapestről Beloianniszba utazott. Ott elment a volt feleségéhez és többször megszúrta.  

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!