A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Visszavonták a kisgyerekeket kínzó Agócs Tibor karateedző rangos díját

karateedző Agócs Tibor
Agócs Tibor
Vágólapra másolva!
Agócs Tibor Róbert méltatlanná vált és mint mára világossá vált, mindig is méltatlan volt a „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díj viselésére és használatára.
Vágólapra másolva!

Felháborító és szégyenteljes tettével Agócs Tibor Róbert méltatlanná vált és mint mára világossá vált, mindig is méltatlan volt a „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” díj viselésére és használatára. Ezért a Nemzeti Tehetség Központ Közhasznú Nonprofit Kft., a pályázatért felelős lebonyolítóként a díjat a lehető legrövidebb időn belül, július 19-én visszavonta tőle.

A Nemzeti Tehetség Központ Közhasznú Nonprofit Kft. határozottan elítéli a gyermekbántalmazás minden formáját és a magukat gyakran gyermekszeretőnek feltüntető aljas gyermekbántalmázókat."

Ahogy azt megírtuk, a kisfiút felrúgó Agócs Tibor elfogadhatatlan nyilatkozatot tett tegnap. Azt hazudta, hogy bocsánatot kért a kisfiútól és szinte össze is barátkoztak. Az édesanya elmondta, hogy ez hazugság.  Az egész országot megrázta, hogy a szolnoki kalandparkban az edző akkorát rúgott egy kisgyerekbe, hogy a kisfiú felrepült a levegőbe és arccal a földre esett. A férfi ezt követően pedig teljes nyugalomban elsétál, és hagyja a földön fekve sírni a gyereket.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!