A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ámokfutó miatt súlyosan megsérült egy másfél éves gyerek Budapesten

Vágólapra másolva!
Egy 21 éves férfi menekült a rendőrök elől, majd több autónak is nekiütközött. Végül frontálisan nekiment egy Škodának az egyik XIX. kerületi kereszteződésben. Az autóban rajta kívül egy nő és egy másfél éves gyerek utazott, mindketten súlyosan megsérültek. Később kiderült, hogy a férfinak nem volt jogosítványa, és még gyerekülés sem volt a kocsiban.
Vágólapra másolva!

A rendőrök július 11-én, délután akartak igazoltatni egy Suzukist a M0-son Gyál közelében, azonban az autós nem állt meg. A rendőröket kikerülve tovább hajtott a Nagykőrösi út felé. 

Forrás: Police.hu 

Az ámokfutót tovább üldözték a rendőrök, aki a XIX. kerületben, a Nagykőrösi út és a Hofherr Albert utca kereszteződésében frontálisan ütközött egy Škodával. 

A balesetet okozó férfi, a vele utazó nő és egy másfél éves gyerek súlyosan megsérültek a balesetben. A kocsiban nem volt gyerekülés.

 A Škodában egy férfi és egy nő utazott, ők nem sérültek meg a balesetben. A Suzuki a karambol előtt másik három autóval is összeütközött. A sérülteket a mentők kórházba vitték. 

Fotó: Police.hu 

Mint kiderült, a férfinak nem volt jogosítványa, az autónak pedig nem volt forgalmi engedélye.

 A 21 éves K. Márió ellen közúti baleset gondatlan okozása miatt eljárást indítottak a rendőrök

Ahogy korábban megírtuk, egy bedrogozott férfi III. kerületben lépett oda egy taxis nőhöz, majd hirtelen beszállt az autójába és elhajtott. A lopott taxival felhajtott az Árpád hídra, szemben a forgalommal. Már a felhajtón nekiment egy autónak, azonban ekkor még tovább tudott hajtani. A férfi nem állt meg, nagy sebességgel hajtott a hídon, szembe a forgalommal. Nagyjából a híd közepén összeütközött két autóval, egy Suzukival és egy másik taxival. A balesetben három ember meghalt, köztük a bedrogozott férfi. A vétlen taxist sokáig az intenzív osztályon kezelték, a három utasát is a mentők vitték kórházba. Az egészségi állapota miatt valószínűleg jó ideig nem fog kocsiba ülni, de a megélhetését is jelentő autója összetört. A taxisok egy gyűjtést indítottak neki, valamint annak a nőnek is, akinek a taxiját ellopta az ámokfutó. A balesetben a drogos sofőrőn kívül egy fiatal pár halt meg. 

Májusban két gyerek sérült meg életveszélyesen egy balesetben Ceglédnél. Mindkettejüjket és az apjukat is mentőhelikopterrel vitték kórházba. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!