A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Újabb részletek az angyalföldi horrorbalesetről

Vágólapra másolva!
Vizsgálják, hogy a férfi, aki a Mercedest vezette, fogyasztott-e drogot.
Vágólapra másolva!

Szombat reggel (július 20-án) végzetes kimenetelű baleset történt a Róbert Károly körúton, amelyet egy külföldi rendszámú Mercedes okozott. A Mercedes sofőrje és két utasa egy buli után indultak útnak, amikor a piros jelzést figyelmen kívül hagyva, nagy sebességgel beleütköztek egy 47 éves, szabályosan közlekedő sofőr Suzukijába.

Úgy gondolta, hogy ő majd tudja mekkora sebességgel és milyen szabályok szerint vezet. A Suzukiban ülő, szabályosan közlekedő 47 éves férfinek esélye sem volt 

- írta az esetről a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A két autó valóban brutális erővel ütközött össze: a fekete Mercedes GLA az oldalánál találta el a fehér Suzukit, ami valósággal kettétört a becsapódáskor, ami nem csoda, a Bors ugyanis úgy értesült, hogy a baleset után a Mercedes kilométerórája 160-at mutatott.

Bár a bent ülő férfit még sikerült a Honvéd Kórházba szállítani, állapota már akkor válságos volt: élet és halál között lebegett. A lap információi szerint estére több szerve is leállt, és minden igyekezet ellenére sem sikerült megmenteni az életét, szervezete nem sokkal később feladta a harcot.

A balesetet okozó Mercedes utasai azonban döbbenetes módon saját lábukon szálltak ki a járműből. A holland fiatalok egy pillanatig sem gondoltak a segítségnyújtásra: a 20 éves sofőr és egyik utasa azonnal elmenekültek, futva távoztak a helyszínről. A kiérkező rendőröket csak egyikük várta meg.

A Mercedest vezető holland állampolgárságú férfit és utasát a BRFK Bűnügy Bevetési Osztályának kellett előkeríteni a fővárosban és elfogni

 - tette hozzá a rendőrség.

A Bors az üggyel kapcsolatban felkereste a rendőrséget, akik elmondták: a sofőrt végül Zuglóban találták meg, és jelenleg is a rendőrségen van. Azt azonban egyelőre még nem tudni, hogy a baleset idején drog vagy alkohol befolyása alatt állt-e:

A vezető bűnügyi felügyelet alatt áll. Az eljárásban tőle mintát vettek, az ezzel kapcsolatos szakértői vizsgálat folyamatban van. A vezetőt gyanúsítottként hallgatták ki, a gyanúsítással szemben panasszal nem élt

 - mondta el a Borsnak a BRFK. 

A lap úgy tudja, hogy időközben a Mercedesért megjelent egy külföldi férfi, aki el akarta vinni a kocsit, de a rendőrség közölte: ez nem lehetséges, ugyanis lefoglalták a kocsit. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!