Megöltek egy férfit Békásmegyeren

Arizon, rendőrautó
Képünk illusztráció
Vágólapra másolva!
Csütörtökön holtak találtak egy férfit Békásmegyeren, mivel az ügyben felmerült az emberölés gyanúja a rendőrök nyomozásba kezdtek, és el is fogták a feltételezett elkövetőket.
Vágólapra másolva!

Egy III. kerületi lakóházból érkezett bejelentés július 4-én 17 óra 50 perc körül, miszerint egy ott lakó férfit holtan találtak.

A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a férfi halálát idegenkezűség okozta, ezért halált okozó testi sértés gyanúja miatt indítottak eljárást ismeretlen tettes ellen, később ezt emberölésre módosították.

A nyomozás gyorsan sikeres lett, mivel a rendőrök vasárnap a VII. és III. kerületben elfogták a feltételezett elkövetőket. Egy 36 éves férfit emberölés, egy 40 éves nőt segítségnyújtás elmulasztása, valamint egy 49 éves férfit súlyos testi sértés kísérlete miatt hallgattak ki gyanúsítottként, mindhármukat őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatásukat. 

Fotó: Rendőrségi illusztráció

Korábban megírtuk, hogy az ohiói Lashanda Wilder azért hívta fel a rendőrséget, mert nem találta a fiát. Azonban még mielőtt kiértek a rendőrök, a nő a másik két gyerekével és a barátnőjével elmenekült. Az eltűntként bejelentett fiút holttestét végül a házuk padlásán találták meg a rendőrök.

Az anya június 28-án tett bejelentést a rendőrségen, mi szerint nem találja a 8 éves fiát, Martino Wildert. A rendőrség kiment a házhoz, addigra a nő azonban a két másik gyerekével átment a barátnőjéhez, majd közösen elmenekültek. A rendőrök, amikor kiértek a házhoz keresést indítottak a fiú miatt, és nem sokkal később megtalálták a holttestét a családi ház padlásán. A nyomok alapján megfojtották. 

A rendőrség ezek után már az anyát gyanúsította a gyilkossággal. Egy napig keresték a nőt és a gyerekeit, mire megtalálták őket. A hatóságok közleménye alapján a másik két gyereket épségben találták meg, ők otthonba kerültek. 

Azt is megírtuk, hogy gyilkosság vádjával tartóztattak le egy kétgyerekes floridai anyát. A nőt két nappal azután fogták, miután négyéves kisfia meghalt. Mint kiderült, a gyerekeket az anyja verte halálra. A boncoláskor az is kiderült, hogy a kisfiúnak megduzzadt az agya, a máján és a belein zúzódások voltak. A gyomrában pedig 150 ml vért találtak. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!