A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNPupp Réka
12:25CselgáncsReka Pupp-Sosorbaram Lkhagvasuren
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
NyílNyíl

Bemutatták a teljes felvételt a karateedző kegyetlen támadásáról a szolnoki kalandparkban

Vágólapra másolva!
Visszatért a szolnoki kalandparkba a kisfiú, akit felrúgott a karateedző. A kötélpályáján siklott le szombaton, pár méterre onnan, ahol bántalmazták táborozás közben - tudta meg a TV2 Tények. Az üzemeltető pedig megmutatta a jól ismert felvétel folytatását.
Vágólapra másolva!

Roli édesanyja azért fogadta el a kalandpark meghívását, hogy a kisfiú ne féljen a helytől, ahol bántalmazták.

Először meglepődtem, és persze az ember örül, hogy van rá lehetőség, hogy a gyerek ne félelemmel gondoljon a parkra

– mondta Tóthné Nagy Judit.

A kalandpark üzemeltetője is azonnal megszólalt. Azt mondta, a gyermekek elleni erőszak minden formáját elítélik, ezért rendőrségi feljelentést tettek. 

A tettlegességről készült felvételeket továbbították a hatóságoknak, akik garázdaság miatt indítottak eljárást és keresik a kisfiút bántalmazó kísérőt.

A megrúgott gyerek anyukája kifejtette, hogy a fia nem járt a Yakuzák SE és Agócs Tibor edzéseire, csak a táborba vitte el a nyári szünetben a gyereket, aki a kalandparkban vitába keveredett egy másik gyerekkel.

A kamerafelvételek igazolják a brutalitást

A sokkoló gyerekbántalmazásról készült biztonsági kamerás felvételt is azonnal bemutatták. Roli csoportja egy nyári programon vett részt a szolnoki kalandparkban. A biztonsági kamerák felvételein jól látszik, hogy Agócs Tibor karateedző a karjánál fogva rángatja el a gyereket a társai mellől, majd akkorát rúg belé, hogy az megpördül. Ez után pedig teljes nyugalomban elsétál, és hagyja a földön fekve sírni a gyereket. Ami ezután történt, azt eddig csak a gyerekek beszámolójából lehetett tudni. Most viszont a felvétel igazolja, hogy igazat mondtak a történtekről. 

Agócs a rúgás után a karjánál fogva felhúzta a síró kisfiút a földről és többször arcon öntötte hideg vízzel. 

A kalandpark dolgozója méterekre volt tőlük. A rúgás pillanatában épp a másik irányba nézett, de azt hallotta, ahogy a támadás előtt Agócs kiabált a gyerekekkel.

Legyél önző, mutasd meg a többieknek, hogy Te önző vagy, nem bírod kivárni a sorodat. Anyádék erre neveltek, satöbbi, satöbbi, satöbbi... ilyen mondatokat intézett a körülbelül 7-8 éves kisfiúhoz

– mondta Dudás Attila a tévéseknek.

Roli édesanyjától SMS-ben kérte a karateedző, hogy személyesen kérhessen bocsánatot július végén, amikor haza ér spanyolországi nyaralásáról. Judit belement a találkozóba, de érdekes módon Agócs nem kereste. Az édesanya határozott célokkal érkezik majd a találkozóra.

Azt valószínűleg tudjuk, mindenki tudja, hogy ő miért szeretné... az az oldal engem nem érdekel. Én csak azt akarom, hogy a Tibor bocsánatot kérjen Rolitól, és hogy megmondja, hogy nem ő a hibás, nem csinált semmi olyan rosszat, amivel ezt érdemelte volna! És ennyi, és nem több! Tehát én nem akarom majd, hogy utána focizgassanak, vagy bármi legyen. Csak ennyit, hogy bocsánatot kérjen tőle!

– tette hozzá Tóthné Nagy Judit.

Rolinak szombaton egész napos programot szervezett a szolnoki önkormányzat. A kalandpark után hajókázni vitték, és egy sífelvonót is kipróbálhatott.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!