A benzinkúton, a kamera előtt ütötték, verték egymást - videó

Vágólapra másolva!
Ütötte-verte saját unokatestvérét egy férfi és fivére egy nagykállói benzinkúton, akivel egy korábbi konfliktus miatt már régóta haragban voltak. Kevésen múlt, hogy nem történt tragédia.
Vágólapra másolva!

A két fiatal férfi egy korábbi vita miatt 

hosszabb ideje haragban volt unokatestvérével, tavaly ősszel azonban véletlenül összefutottak vele egy nagykállói benzinkúton.

Az egyik férfi ezért - ahogy elsétált mellette - arcon ütötte unokatestvérét, ami miatt verekedni kezdtek. 

A kocsiból kiszálló rokonok szemtanúi voltak az esetnek, és megpróbáltak közbelépni, hogy megakadályozzák a további verést, azonban a férfi testvére is beszállt a verekedésbe, és együtt folyamatosan ütötték-verték unokatestvérüket.

A verést csak akkor hagyták abba, amikor a benzinkút tulajdonosa kiment az épület elé, és rájuk szólt.

Csak a szerencsének köszöngető, hogy nem történt tragédia, ugyanis a fejét több erős ütés is érte. 

Az ügyészség a két férfi ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat, tárgyalás nálkül felfüggesztett börtön kiszabását javasolta velük szemben.

Tavaly augusztusban egy kemecsei benzinkúton tört ki tömegverekedés, melynek során több férfi is egymásnak esett. Az egész azzal kezdődött, hogy egy férfi ismerősével beszélgetett a kemecsei benzinkúton, amikor meglátta azt az ismerősét akire régóta haragudott. A férfi azonnal kiabálni kezdett a haragosával, miközben egy kést elővett a nadrágja zsebéből és elindult a másik férfi felé. Ezután a férfi el akart menekülni támadója elől, de közben egy kisbusszal megérkeztek a rokonai, akik fém rudakkal siettek a segítségére. A férfi haragosa dühös lett, hogy ismerőse megakarta őt támadni, ezért ő is elővett egy fém botot és rátámadt a támadójára és egy másik férfira aki megakarta akadályozni, hogy összeverekedjenek.

Tavaly márciusban egy tatabányai benzinkúton két férfi hangoskodott, egy harmadik pedig megunta és rájuk szólt. A másik két férfi ezen rendkívül felháborodott, majd közös egyetértésben ütni-verni kezdték.

Tavaly szeptemberben pedig egy ferencvárosi benzinkúton tört ki tömegverekedés, két férfi veszett össze egy másik férfival és annak barátnőjével. Az egyik támadó többször megütötte a férfit és a nőt is, a társa pedig kocsival akart átgázolni rajtuk.

Évekkel ezelőtt egy érdi benzinkútnál esett egymásnak két társaság. A verekedés lövöldözéssé és késeléssé fajult, melynek során egy ember meghaét, három pedig súlyosan megsebesült.

Forrás: Ügyészség

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről