Bródy János fogcsikorgatva, partizánként harcol a fideszesek ellen

Vágólapra másolva!
Tini, a lázadó.
Vágólapra másolva!

Az utóbbi időben nagyon keveset hallottunk Bródy Jánosról. A baloldal megmondóemberévé silányult énekes, dalszerző azóta nem nagyon hallatott magáról, hogy a felesége elindult a választáson a baloldal jelöltjeként az ötödik kerületben Juhász Péter csapatát erősítve, ahol nem szerzett mandátumot - írja a Magyar Nemzeten Csépányi Balázs.

Fotó: Képernyőfotó - Választás.hu

Talán ezért, talán más okból Bródy mostanában partizánakcióba kezdett a Facebookon. Különböző, jobboldalhoz köthető bejegyzések alá, random módon odateszi kommentként az egyik zeneszámának YouTube-linkjét. Legutóbb Orbán Viktor egyik posztjánál tűnt ez fel, de rendszeresen előfordul számos más bejegyzésnél is.

Forrás: Képernyőfotó - Facebook

Huth Gergely korábban a Magyar Nemzetben jegyzett egy publit Mező Gábor nemrégiben megjelent A kultúra megszállása című nagyszerű könyvéről, amelyben a következőket írta Bródyról: 

„[…] Korántsem volt olyan ártatlan, ügyefogyott káder, hiszen szakszervezeti vezetőként az 1981-es tatai rocktanácson Aczél György kultuszminiszter embereitől lényegében Nagy Feró és az »elhajló« rockzenészek betiltását követelte. Ami nem meglepő, hiszen a nagy hivatásos lázadó akkoriban Koncz Zsuzsával és Zoránnal az Országos Béketanácsban és KISZ-rendezvényeken tüsténkedett.”

Talán akkor kellett volna lázadozni, nem pedig most büszkén posztolgatni az oda nem illő zeneszámait a különböző jobboldali bejegyzések alá. Ha ez ma a lázadás, akkor nagyon ciki, ha pedig ez a partizánakció a potya kattintásokért megy, akkor nemcsak ciki, de végtelenül szánalmas is.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!
CsépányiBalázsavatar
Szerző:Csépányi Balázs
Szerző:Csépányi Balázs