A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Így lehet könnyen eltüntetni a dezodorfoltot a ruháról

Vágólapra másolva!
Nyáron, a hőségben előfordulhat, hogy a dezodor kicsapódik a ruhára és fehér foltokat hagy. Most megmutatjuk, hogyan lehet könnyen eltüntetni a foltokat a ruháról.
Vágólapra másolva!

Biztosan sok ember számára ismerős az a helyzet, amikor a dezodor kicsapódik a ruhára, amivel fehér foltokat hagy. Ez főleg akkor történik meg, amikor ruha felvétele előtt használjuk a dezodort. A foltok nem csak a hónaljunknál jöhetnek ki, hanem a ruhánk bármelyik részén. 

A legtöbben ilyenkor egyből leveszik a pólót és bedobják a mosógépbe, pedig van egy egyszerű módszer, amivel gyorsan megszabadulhatunk a foltoktól.

 Ráadásul egy olyan eszköz kell hozzá, ami biztosan van a ruhásszekrényében. 

Ez pedig nem más, mint a bársony vállfa. Ez az eszköz ugyanis nem csak arra jó, hogy tartsa a ruháinkat, hanem a texturált felülete miatt arra is alkalmas, hogy eltávolítsa a dezodorfoltokat a ruháról anélkül, hogy roncsolná azt – írja a Bors a Mindmegette cikke alapján. 

Tehát ha dezodorfoltos lett a póló, akkor csak elő kell venni egy ilyen vállfát, és a bársony részével át kell vele dörzsölni. Pár másodperc alatt eltünteti a foltot. 

Ahogy korábban megírtuk, a legtöbb lakó már aludt tavaly szeptemberben, amikor nem sokkal éjfél előtt hirtelen megrázkódott egy oberhauseni ház, és fülsiketítő zaj hallatszott az ötödik emeletről. Egy hatodik emeleti lakos zseblámpával elindult, hogy megnézze, mi történt, az ötödiken látta, hogy az egyik lakás ajtaja kirobbant a helyéről, a lakói pedig sokkos állapotban vannak. Egyikük, a 22 éves Melissa súlyos égési sérüléseket szenvedett, barátja, a 21 éves Jonathan nem sérült meg, de még nem tudták kihallgatni. A lakás több helyiségben teljesen kitörtek az ablakok, mintegy 30 méteren üvegszilánkok hevertek egy parkolóban, és több autót megrongáltak. A baleset helyszínén, az 50 négyzetméteres lakás fürdőszobájában több száz dezodoros flakont találtak.

Egy aeroszolos dezodor belélegzése következtében meghalt egy 14 éves lány. Szülei azt szeretnék, ha a termékek címkézése egyértelműbb lenne, hogy figyelmeztessék az embereket a lehetséges veszélyekre.

2018 nyarán muszáj volt valamit kezdenie a bécsi közlekedési vállalatnak az utasokkal, mert a megállókban és a kocsikban terjengő szag szinte elviselhetetlenné vált, ezért dezodorokat osztogattak. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!