Elszökött otthonról egy hatéves debreceni kisgyerek

Vágólapra másolva!
Egy hatéves kisfiú, Attila tegnap kora este fogta a kulcsot, kinyitotta a bejárati ajtót és kiszökött a debreceni lakásukból. A rendőrség nagy erőkkel kereste a kisfiút, és végül egy közeli gyorsétteremnél találták meg.
Vágólapra másolva!

A szülők pár perc múlva észrevették, hogy a kicsi eltűnt, és azonnal keresni kezdték, közben pedig értesítették a rendőrséget. 

Több egység is oda lett irányítva, akik nekifogtak a környező utcák átfésülésének.

Szarvas Róbert r. főtőrzsőrmester és társa, Fekete Zsolt r. őrmester alig fél óra múlva megtalálták a kisfiút egy közeli gyorsétteremnél. 

Egy emberként keresték👏🚔 A 6️⃣ éves Attila tegnap kora este fogta a kulcsot, kinyitotta a bejárati ajtót és...

Posted by Hajdú-Bihar vármegyei rendőrség on Wednesday, July 17, 2024

A rendőrök felhívták a kisfiú figyelmét arra, hogy az ilyen kalandok akár veszélyesek is lehetnek. 

Közben az aggódó szülők is megékeztek, akik épen, egészségesen vehették át gyereküket a járőröktől.

Tavaly Franciaországban szökött el egy kisfiú, halálra rémítette a szüleit. A család éppen arra készült, hogy elhagyja a házat, hogy kirándulni menjen. A kisfiú ezt a röpke pillanatot kihasználva távozott. A nagyszülei akkor vették észre, hogy már nincs ott, amikor felkerekedtek, hogy betegyék az autóba.

Zokogott, fázott, halálra rémült az a 10 éves kisfiú, aki Gödöllőről tűnt el májusban és a rendőrök Gyöngyösön találták meg. A gyerek senkinek sem árulta el, hogy megbeszélt egy találkozót az unokatestvérével Gyöngyösön, csak vonatra szállt. A nagyszüleinél volt, tőlük ment el. Amikor észrevették, hogy eltűnt, először Gödöllőn kezdték keresni. 

A múlt hónapban egy vadasparkban tett óvodai kiránduláson otthagytak egy kisfiút. A fiúnak egy férfi segített, aki a park irodájához fordult segítségért.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről