A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:35AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Ez a frakció teljes mellszélességgel áll ki Izrael mellett

Vágólapra másolva!
Szalay-Bobrovniczky Vince, a miniszterelnökség társadalmi kapcsolatokért felelős helyettes államtitkára a Heti TV Pirkadat című műsorában beszélt a világban erősödő antiszemitizmusról.
Vágólapra másolva!

A politikus először arról beszélt, hogy Európában is erősödik az antiszemitizmus, például a franciaországi és a német zsidó közösség tagjai is menekülnének, a céljuk elsősorban Izrael. Ebben a komoly kérdésben az Európai Uniónak, az Európai Parlamentnek is erőteljesen kellene hallatnia a hangját, de az látszik, hogy a nagy európai pártcsaládok nem igazán szólalnak meg. Természetesen van kivétel, a nemrégiben megalakult Patrióták Európáért frakció tagjai.

 Ennek a csoportnak a pártjai az erős nemzetek mellett erős Európát is szeretnének, és ez természetesen működhet egyszerre. Ez a frakció teljes mellszélességgel áll ki Izrael mellett, ugyanakkor az is igaz, hogy itt vannak olyan pártok, amelyek korábban szkeptikusak voltak a zsidó állammal szemben, mint az osztrák Szabadság Párt, de mára a helyzet szerencsére rendeződött. 

A teljes beszélgetést itt olvashatják. 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!