A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Felborult egy kamion az M5-ösön, nagy felfordulást okozott

Vágólapra másolva!
Felborult egy kamion az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 116-117-es kilométer között, a kiskunfélegyházi lehajtó előtt, a jármű mindhárom sávot elfoglalja - közölte honlapján csütörtök kora reggel a katasztrófavédelem.
Vágólapra másolva!

Azt írták, a baleset miatt hamar torlódás alakult ki a sztrádán, a kocsisorban ráfutásos karambol is történt. A kamion mentése hosszabb időt vesz igénybe, a forgalmat a 129-es kilométernél, a csengelei csomópontnál leterelik - tudatta a katasztrófavédelem.

A múlt héten pedig egy autó borult fel a Nagy-Fátrában,a Rakytov csúcs közelében lévő szétroncsolódott autóból a hegyi mentők emelték ki az utasokat. 
Az autóban hárman ültek, amiből a hegyi mentők emelték ki a benne ülőket - írja a Paraméter

Egy 37 éves férfit azonban már nem tudtak megmenteni.

A másik két személyt sérülésekkel kórházba szállították.

Magyarország, mentő, mentőautó, illusztráció,
Képünk illusztráció. Fotó: Shutterstock/Jose HERNANDEZ Camera 51

Július elején pedig egy 41 éves férfi egy traktorral dolgozott a szlovákiai Ruttkán, amikor a nehezen járható, meredek terepen felborult.

Egy közeli hétvégi ház tulajdonosa hívott segítséget, aki látta a balesetet. A sofőr vélhetően kiesett a kabinból, ugyanis a mentők a traktor mellett találtak rá. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, nem tudták megmenteni a férfi életét. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Letenyén áramütést szenvedett és meghalt egy permetező traktor vezetője. A hét elején pedig tötyögő kombájnok és traktorok készítették ki a sofőröket az M8-as és az M86-os autóúton. Májusban arról is írtunk, hogy zavarokat okozott a precíziós földművelésben a geomágneses vihar és megvadultak a napkitöréstől a traktorok.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!